Dali byste takto tmavou podlahovinu do dětských pokojů?

Profilova fotka
Prosím o radu. Mám vybranou tento vinyl do patra. Jelikož budeme mít v patře všude světlý nábytek (javor, borovice, olše), vybrali jsme tento odstín pro kontrast. S nábytkem vypadá krásně. Okna a dveře budou bílé, stěny bílé, světla myslím je v pokojích také dost. Nikdy jsem neměla moc ráda tmavé barvy, bojím se jich, ale tato tmavá podlaha mně učarovala. Se světlejší podlahou už nevypadá nábytek tak pěkně. Ložnici a pracovnu vůbec neřeším, ale bojím se takovéhoto tmavého odstínu do dětských pokojů, aby nevypadaly ponuře. Dali byste takto tmavý odstín podlahy do dětských pokojů??? ( k bílé výmalbě, oknům dveřím a světlému nábytku) V celém patře chceme mít stejný odstín. Prosím prosím, jestli máte podobnou, napište prosím odkaz na album, pokud máte veřejné. Děkuji.
Odpovědět
Kirik, nevidím v tom problém ;-) Když se vám líbí a počítáte s tím, že ostatní - zařízení i výmalba - musí být světlejší, tak do toho určitě jděte. Sama jsem měla vybranou ještě tmavší podlahu do celého domu (bohužel, nakonec se mm zamiloval do šedé :-N ).
Odpovědět
Profilova fotka
Barva krasna, proc vahat :)
Odpovědět
toho bych se nebála, my budeme mít ještě tmavší podlahu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme také v plánu tmavší podlahu a světlý nábytek ;-) Takže já bych se toho nebála ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja asi ne, ja bych chtela podlahy co nejsvetlejsi - detatka jsou cunatka a na tom tmavem je dost veci videt ale je krasna, pokud se libi vam, tak bych to neresila. Bala bych se spis te kombinace s nabytkem
Odpovědět
Profilova fotka
Mrkni ke mně do alba .. ;-)
Odpovědět
My máme všude ořech venostu - tmavé a jsme spokojeni :-) děti snad taky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ta první fotka, tak tu bych dala určitě, užasné na udržbu, nic tam nejde vidět :-) a tmavé to není...
Odpovědět
Profilova fotka
Podlaha v levé části je dobře čitelná a pěkného dekoru. Samozřejmně nevidím nábytek, ačkoliv je popsán. Ano, tmavší podlaha a světlý nábytek je dbrou kombinací. Pokud by se u dětí měla objevit v pokojíčku barevná výmalba a to by měla, je zapotřebí použít příjemné zemité, ale přírodní tóny (třeba pískovou, zelenou- ne zelinkavou jarní). Tmavý nábytek rozhodně ne, pozitivnější volbou by byl bílý nábytek a potom může být zajímavější i výmalba. je to na delší povídání. Zabývám se kromě domů i interiérem a každý interiér je opravdu individuální. Obecně platí, že čím méně dekorů (druhů dřeva- nejlépe 1 či 2) v celém domě je, je dům ucelený.
Odpovědět
Já bych se toho vůbec nebála a šla do ní :) vypadá moc pěkně, nějakou takovou podlahu bych si taky představovala...a v pokoji se to dá vždycky dát kusový koberec :) hlavně u dětí
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ta prvni se mi moc libi, muzes mi pls hodit do IP jaka to je?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Určitě a klidně bílých stěn můžete vybrat např.lehce mandarinkovou či zelenožlutou či světle žlutou barvu stěn
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?