Dlažba Marazzi Treverk Home. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Vybrali jsme si v jedné prodejně skvělou dlažbu..Je v jiné cenové kategorii,než jsme hledali,ale je nádherná..Máte někdo něco od Italské firmy MARRAZI??Prosím napiště zda máte dobré zkušenosti..Děkuji
Odpovědět
někdo ji tu měl, zelenou a oranžovou, ale už si nepamatuju, kdo to byl... :-|
Odpovědět
my máme marazzi a zatiaľ spokojnosť:)) Myslím, že je to dobrá značka:)
Odpovědět
Profilova fotka
@luciana.m já mám marazzi a pak ještě camile nebo tak nějak:D je hezká, ale určitě záleží na typu... já mám v koupelně modrou, na zemi je dost vidět ťápance, ve sprše máme mozaiku, ta byla šíleně křivá:(
Odpovědět
Ahoj, taky se po této sérii poohlížíme. Nemáš náhodou nějakou specifikaci? Nikde nemůžu nic najít: otěruvzdornost, tvrdost apod. Není nejlevnější a mám trochu obavy, aby nepraskala už třeba při menším nárazu (spadne hrnek apod.)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
My máme Marazzi treverk odstín teak v celém přízemí domu - cca 80 m2. Je nádherná. Sice byla trošičku dražší, ale za tu krásu to stojí. Křivá moc nebyla, obkladači brali každou dlaždici do ruky jako svátost. Známý, který pracuje 30 let v obkladačském průmyslu říkal, že Marazzi je špička v oboru.
Odpovědět
Profilova fotka
My mame v koupelne a v kuchyni jako obklad mezi linkou a pracovni deskou a zatim spokojenost...Do te koupelny mame jakyb dlouha prkna imitace dreva a spatne se rezou,protoze josu dost silne,takze nam jich delnici par znicili,chce to objednat kvalitniho obladace :)
Odpovědět
Profilova fotka
my si teďka vybrali dlažbu Marrazi treverk do chodby, záchodu a koupelny. Měly by být kvalitní. Dlažba se nám bude dělat někdy za tři týdny, tak pak hodím foto. Ale doufám, že kvalitní bude, navíc za ty peníze. A oproti ostatní dlažbe v imitaci dřeva (např. Rako apod), je tahleta opravdu věrohodná.
Odpovědět
Je to dobra dlazba, Marazzi je cool kvalita.
Odpovědět
my sme dávali dlažbu marazzi treverk , jednak je krásna a aj pokladač si ju chválil, že je až prekvapený aká je rovná..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Holky, ktere mate tuto dlazbu jiz polozenou, mohla bych poprosit o foto. Uvazujeme o ni, cena je pomerne vyssi a jeste jsem nevidela v realu. U nas bychom ji mohli okouknout u keramiky Soukup tak jsem zvedava jak se nam bude pozdavat :-) ale verim v ni. Manzel davak jako prioritu dlazby vsude v prizemi s ohledem na podlahe vytapeni. S jinym podlahovym materialem me posila od dabla k certu :-)
Odpovědět
Máme marazzi sistemN, okoukla jsem jí v keramice soukup, ale koupila ji u ptáčka (měli lepší cenu). Je fakt festovní, na pokládání to chce pořádný nástroje na řezání.
Odpovědět
Profilova fotka
my budeme mít marazzi treverk home odstín larice do celého bytu, tak uvidíme. Lepší cenu nám dali v keramice soukup. Budeme mít podlahové vytápění. Jsem taky zvědavá, co na to řemeslníci
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
Ahoj,mám dlažbu Marazzi treverkchic francese noce,luxusná a nádherná 120x30,strašne som ju chcela,je prekrásna,mám ju už položenú,ale nie som spokojná,každá dlaždica bola mierne prehnutá,vraj to na reklamáciu nie je,že u dlažby tohto formátu je to bežné,mierne prehnutie,obkladač robil,čo mohol,mám teraz niekde 2-3 mm presahy,čo kazí dojem...máte skúsenosti s niečím takýmto?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Marazzi je výborná značka. Bral jsem Marazzi Treverek Mood - Odstín Rovere jen do kuchyně a master room. Vypada fakt krasne.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Ahoj.Marazzi Trewerkway se mi děsně líbí,ale dneska nás stavbyvedouci varoval,ze tahle dlažba, která je dlouha, miva problém s prohnutim.Meli jste s tím někdo další problém?Prosim jen lidi,kteří už ji mají opravdu položenou.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj všem, ráda bych se zeptala, jak jste s odstupem času s dlažbou Marazzi Treverk (way, home, mood,.. ) spokojeni? Vybrala jsem si dlažbu Treverkway v barvě Rovere v rozměru 15x90 cm. Manžel by chtěl nejraději od Raka "obyč" dlažbu, ale já se prostě nechci dát a chci imitaci dřeva, jelikož bych ji ráda po celém domě včetně koupelen, wc, ložnic.... tedy všude krom schodiště ;-) Předem moc děkuji za jakékoliv postřehy!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky po ní pokukujeme, protože najít dlažbu, která věrně imituje dřevo a je zároveň levná asi nejde :) Cena je vyšší, ale kupodivu by jste si ji mohla objednat od našich sousedů, vyjde to myslím o dost levněji :) http://www.lacne-kupelne.sk/lacne-kup... nebo trochu tmavší za výbornou cenu (y) http://www.lacne-kupelne.sk/lacne-kup...
Odpovědět
Profilova fotka
I mezi Marazzi radami Treverk jsou rozdily - Treverkway, chic, mood atd. - nejsou rektifikovane, Treverkhome JE rektifikovana ;-) Treverkever nevim, to je nova rada, ale vetsinou to Marazzi ma tak, ze ta levnejsi rada, co u nas stoji okolo 700CZK/1m2 byva nekalibrovana, rady okolo 1000CZK/1m2 byvaji kalibrovane.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?