Dřevěná podlaha z bauhausu

Máte někdo prosím reálnou zkušenost s dřevěnými dubovými podlahami z hobbymarketů? Viděli jsme tam tuhle opravdu hezkou, za dobrou cenu, naslapna vrstva slusna, pod ni drevo... Naoko splňuje vše, co chceme: dub, kartáč, voskový olej, relativně velké lamely, dřevo i pod vrchní vrstvou (nejen na povrchu). Jsou opravdu dřevěné podlahy z hobbymarketů nízké kvality, anebo je to jen mýtus?
Odpovědět
Máme podobnou z OBI (jen užší lamely) už asi 10 let a je to držák a to stála asi jen 400 metr. Dost nás překvapila kvalitou.
Odpovědět
@dolve Děkuji za komentář - tak to byla skvělá cena! I teď mají i levnější než ta naše vytipovaná, ale tahle se nám líbí nejvíc. Podobné jsme právě viděli v podlahových centrech kolem 1500 a víc... A máte na ní lak nebo ten olej?
Odpovědět
@lenni777 Myslím, že lak. Máme jí i v kuchyni, tam jsme jí teda lepili, aby se případně nerozjela. A drží i když na ní často vyteče voda.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@lenni777 Dobrý den, prosim, mohu se zeptat, zda-li jste dřevěnou podlahu nakonec pořídili v hobbymarketu? Také jsme tam objevili jednu, která se nám moc líbí a cena je velmi dobrá, ale všichni nás zrazují, že z hobbymarketů nebrat kvůli kvalitě. Díky za případnou odpověď.
Odpovědět
@vendymarkova ano, koupili jsme nakonec tuším v Hornbachu a je perfektní,, jsme moc spokojeni. Jen vybítejte celodřevěnou - hodně těcho podlah mají dřevo jen tenkou vrstvu na povrchu a pod tím je takový ten lisovaný sajrat. Ale mají pár pěkných celodřevěných, kdy všechny vrstvy jsou opravu dřevo a nášlapná vrstva je dostatečně tlustá. Koupili jsme krásnou dubovou, sem tam suky (což jsem chtěla), vypadá krásně přirozeně.
Odpovědět
To je vážně pěkná podlaha, můžu se zeptat v jakém hobby marketu jste ji videli?
Odpovědět
Profilova fotka
my teda koupili tu s tenkou vrstvou a pod tim sajrajt (hdf deska), ale jeste ji mame uskladnenou a budeme pokladat az bude stat dum, tak uvidime. kupovali jsme v polsku, je to dub s lakovanym povrchem, chteli jsme puvodne masivni dreveniu, ale mel jsem obavy jak to bude fungovat s podlahovym topenim a tohle nam doporucoval typek v prodejne, i kdyz to vubec objektivni byt nemuselo, a mozna ji jen potreboval prodat, ale zas kdybych chtel vetsi trzbu, tak by nas neodrazoval od te masivni (leda by z ni mel vetsi vyvar ci co, ale tezko rict, bylo to v castorame) . ma to tloustku 8mm a ta hdf by mela zarucit nenasakavost, protoze to bude i v kuchyni. cena 620m2 , podobnou jsem u nas nasel az kolem 100na metr, tak uvidime, jak to bude s trvanlivosti
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
@lenni777 Dobrý den, můžu se zeptat, jaký máte konkrétní název podlahy a výrobce? Taky uvažujeme nad dřevěnou z hobbymarketu. Děkuji🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@vendymarkova Dobrý den, můžu se zeptat, jestli jste koupili a jak jste spokojení? Děkuji🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?