Elektrické podlahové topení a vinylová podlaha. Máte?

Profilova fotka
Máte někdo kombinaci elektrického podlahového topení a vinylové podlahy??? a jak jste spokojeni popřípadě nespokojeni?
Odpovědět
Profilova fotka
To by ma taky zaujímalo. Nema niekto?
Odpovědět
Profilova fotka
mě to taky zajímá nikdo to tu nemá???
Odpovědět
Profilova fotka
My máme, a jsme spoko :-) Nevím, co konkrétně Vás zajímá
Odpovědět
My teda nemáme, ale bylo nám řečeno, že když se dá lepený vinyl na podlahovku, tak měkne a časem je to jako když chodíte po betonu.
Odpovědět
Profilova fotka
Jelikož mě to také zajímalo, tak jsem se o tom bavila s kamarádem podlahářem...na prvním místě doporučuje dřevěnou podlahu(hezky vede teplo a pak ho navíc nějaký čas udrží...), pak vinyl (jsou přímo určené typy pro podlahové vytápění) pak lino a vůbec ne lamino(plovoučku)...my půjdeme také do varianty elektrické podlahové vytápění+vinyl ;-)
Odpovědět
Tak mám pocit, že kamarád podlahář chyběl, když měli ve škole fyziku. :-) Dřevo je slušný izolant, takže na podlahovku není zdaleka nejvhodnější. Na podlahovku je nejvhodnější dlažba, pak vinyl, laminátová podlaha a až pak podlaha dřevěná.
Odpovědět
:-))) přesně tak, dřevo je izolant, určitě ne vodič Masivní dřevo (celodřevěné) určitě nic moc ideálního (na podlahovku), navíc to jako přírodní materiál prostě pracuje .. a u podlahovky vzhledem ke změnám teplot asi o něco víc. Takže pak se dělají různé sendviče, vhodnější na podlahovku (různě silná dýha nalepená na čemsi) - je zde ale třeba počítat s menší odolností (něco težšího spadne; těžší člověk se při posunu židle dostatečně neodlehčí a je to náchylnější k vyštípnutí). Nechci to hanit, jen je potřeba všem povrchům přiznat i nevýhody. Ale je hezké, příjemné ... to ne že ne ...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?