Fatra click vinylová podlaha - recenze

AHOJ střecháčci, nemáte prosím někdo zkušenosti s touhle podlahou. Vybrali jsme si tuhle podlahu do celeho domu.Podlahář začal pokládat v pondělí a volal , že není spokojeny se spojemi ale ve Fatře mu řekli, že je to v mezích.Další den už ale reklamoval,jelikož pořád vymenuje lamely a ty nesedí jak by měly.Proste nespokoje y.Máte někdo podobnou zkušenost.Podlaha se nam libi a neradi bysme měnili:-/ T x-) ak nenVím.Každopádně nás to brzdí.
Odpovědět
Celkově špatná podlaha, bohužel. U plovoucích podlah bohužel častý problém všeobecně, nejen u této značky. Obávám se, že to nevyreklamujou, to dělají jen u kratkých spojů. Pokud ještě můžete změnit, tak od Fatry bych raději šla do Thermofixu, sama si to budu dávat do celého domu, ale to není plovoučka.
Odpovědět
@jaasminka Děkuji za info..tohle je vinylova podlaha click system.Podlahari mi lepeny vinyl nedoporučovali kvůli velkym franc.oknům.....V pondělí na to prijedou kouknout tak uvidime.Jde spis o to jestli fakt jit pak pripadne do jine pikud vubec vyreklamujeme.
Odpovědět
My také máme dvě velká francouzská okna a lepený vinyl budeme mít a podlahář mi to vyloženě doporučil. A tomu podlaháři věřím, mám ho totiž doma :-) A proč Vám nedoporučovali ten vinyl ty podlaháři?
Odpovědět
@jaasminka Manžel? a můžu se zeptat na značku lepeného vinylu jaký budete mít? Hledám případně náhradní variantu? ;-( Nedoporučili kvůli teplu z oken, že by se mohl stahovat,roztahovat??
Odpovědět
Mám pocit, že to nedoporučili, protože Fatra Click je dražší a tedy pro ně větší zisk. Ano, roztahovat se lepený vinyl může, ale to jedině tehdy pokud to dělá "amatér" podlahář. Znalý podlahář ví, že se to má lepit jiným speciálním lepidlem a pak je vše v pohodě. A ten click se ti může roztáhnout zrovna tak, je to ještě víc náchylné.
Odpovědět
@monnca dobrý den, mmt řeším výběr typu vinylové podlahy ... preferuji variantu click, (lepený, kdy je 2mm lamela přimo na tvrdém betonu, nechci) ...... Co Vás vedlo k tomu zvolit variantu na HDF desce a nikoliv "celoplast" click lamely o tlouštce 5 m (např. livyn) ?
Odpovědět
@jaasminka takže lepený vinyl se roztahuje kvůli špatnému lepidlu, když to dělá amatér podlahář... a vinyl click je náchylnější na roztahovaní, i když se nelepí.. ten má k tomu tedy jaký důvod?
Odpovědět
Tohle není můj názor, jen mi tohle říkal podlahář o lepeným vinylu a ted i chlap u kterého jsme reklamovali potvrdil.Tak nevím. Každopádně my jsme taky nechtěli lamelu 2mm na tvrdém betonu-přesně.O zisku to vůbec nebylo , jelikož my si tuhle podlahu vybrali sami a podlahář nám ji pouze pokládá.Sám je zvyklý více pracovat právě s thermofixem od Fatry
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?