Podlaha dub Elegant od firmy Floor Forever - zkušenost

Dobrý den, máte prosím někdo Dub Elegant od firmy Floor Forever (nejlépe click)? Jak jste spokojení?
Odpovědět
Máme Floor Forever Dub Elegant, ale lepený a bydlíme teprve 3 měsíce. Máme k němu bílé hranaté lišty a vypadá super. Hlavně na ní není nic vidět jako na tmavé podlaze (máme ho i v kuchyni).
Odpovědět
Super, to ráda slyším. Neměla byste náhodou i nějakou fotku? Ať vidím, jak vypadá ve skutečnosti a ne jen na reklamních fotografiích. Bílé hranaté lišty bych chtěla také, přijde mi, že to posune podlahu ještě o úroveň výš. Děkuji, že jste se ozvala :-)
Odpovědět
Posílám pár fotek, snad Vám to pomůže. Je to ale foceno mobilem a večer, takže to není úplně ono. Je světlá, lehounce došeda. Když budete chtít nafotím za denního světla.
Odpovědět
@a_mija krásnej krb, co to máte za firmu??? podlaha taky hezká! ;)
Odpovědět
je to rohová teplovzdušná vložka BEF flat 7 cl. Akorát ten koš na dřevo je ještě provizorium
Odpovědět
Děkuji moc za fotografie, podlaha vypadá výborně. Pokud by se Vám chtělo, tak fotka ve dne by byla taky skvělá, ale nechci Vás obtěžovat :-)
Odpovědět
@fortunate Tak ještě zasílám denní fotky podlahy..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Dobrý den, chci se zeptat jak jste nyní spokojena s podlahou? Nerozjíždějí se spáry? Není zničená? děkuji za odpověď, moc se nám tato podlaha líbí tak zjišťuji co se dá...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
@a_mija Dobrý den, máme podobnou podlahu a řešíme lišty. Moc se mi líbí ty Vaše, takové nenápadné :). Nepamatujete si, kde jste je koupila, nějaký název a jakým způsobem se upevňují. Děkuji
Odpovědět
Dobrý den, máme dřevěné lakované přes podlaháře, takže nevím výrobce, ale řešili jsme pak nahoru do pokojů sami a kupovali jsme tyto "Soklová lišta Döllken Cubu flex life 40 bílá" a jsou dost podobné a navíc mají takovou bílou těsnící gumičku dole i nahoře, takže krásně přilnou k podlaze a stěně.
Odpovědět
mohu se zeptat jak jste spokojeni s kvalitou podlahy?
Odpovědět
@luciifer Bydlíme již tři roky a podlaha výborná. Malej jezdí na autě s hračkama atd. a bez škrábance. Psa ani kočku nemáme. Šrám máme akorát od kamínku u stolu, který se dostal pod nohu dětské židle a pod váhou malýho v židličce se udělal malý škrábanec, ale podlaha má dobrou barvu i dekor, že není na první pohled vůbec vidět. Jinak máme podlahovku a jednotlivé dílce stabilní, nerozlezlo se to.
Odpovědět
Článek se načítá
děkuju moc :-)
Odpovědět
Vinyl floor forever máme v bytě. V létě máme spáry jen v chodbě, kam nejde sluníčko a v zimě máme spáry cca 5mm mezi lamelami na krátkých stranách po celé ploše. Je to čínský výrobek. A na to jsem uplně alergická. Díky bohu, že se stěhujeme a byt budeme prodávat.
Odpovědět
Profilova fotka
@caloung a kterou presne mate podlahu? maji vice rad, tak by me to zajimalo....ja jsem teda o Cine nenasla nic, odkud cerpas sve info? nasla jsem jen tuto informaci: Vinylové podlahy Euro Vinyl Floor Forever od belgického výrobce se vyrábí v nové a moderní továrně a jsou jako jedny z mála vinylových podlah vyráběné v Evropě.
Odpovědět
@mr_falko Je to docela dlouho, ale myslím, že to byla kolekce Divin. Jj, píší to, belgický výrobce, vyráběné v Evropě. Nikde toho výrobce ale nenajdete. Info čerpám z krabic, na kterých je Made in China, tak nevím, jak to dělají.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?