Dlažba Gres z OBI, máte někdo?

Dobrý deň, slovensku OBI dlho nemáme, ale vy ho máte dlhšie, tak s pýtam tu. Aká je kvalita dlažby ?Má túto dlažbu niekto ? https://www.obi.cz/decom/product/Dla%... -sú zle údaje v popise nemá hrúbku 14mm ale len 9mm (bol som na predajni) !! -každý kus je 2-3mm v strede prehnutý do oblúka (vypuklý) Ďakujem
Odpovědět
Dobrý den, jedna z nejlepších dlažeb s imitací dřeva a nejlepším poměrěm cena/kvalita je od výrobce Marazzi (Itálie). Je k vidění v takřka každém solidním koupelnovém studiu. Popř. na internetu Marazzi - Trevewerk Way. Dlažba kterou uvádíte jsou jen vyhozené peníze z okna.
Odpovědět
@petrincak dobre ale 17e/m2 OBI vs 32e/m2 Marazzi je rozdiel a dlazbu davam do celeho domu rovanku cca 90m2 cize 1530e vs 2880e je sila..
Odpovědět
ta moja hore uvedena OBI je tiez Italy.. len neviem co za znacku a akej kvality..
Odpovědět
Cca 30e/bal pokud není v akci. Jak jsem psal, je to cena za kvalitu a především za dlouhodobou spolehlivost. A na 90m2 musí dát každé velké koupelnové studio, které tuto dlažbu nabízí, slevu. A zde bych mířil bez problému k 25%. Určitě bych nešel do nějakého krámku pro tuto dlažbu, ale do studia které má xy poboček a tam bych si s takovýmto odběrem vydupával slevu. ;-)
Odpovědět
OK tak idem teda prebehnuť kúpeľňove studia a tu pôjdem do Marazzi. Určite sa ale jedna o kvalitnu dlažbu, ktorá vydrži dlehe roky a u ktorej neurobim chybu a nemusim dalej nič hladať? Ešte ako vychadza v porovnaní s RAKO ? Dakujem
Odpovědět
a hlavne či niesu poprehybané ako v obi, lebo strašne oblúky sú tie z obi (áno dlhé 90 široké 15 to ej problém ale nemalo by to byt štandardne..)
Odpovědět
Marrazi serie Treverkway je jedna z nejlepších voleb co se týče dlažby s motivy dřeva. Keramička Marazzi je jedna z největších v Itálii a celosvětově italové a španělé jsou největšími výrobci a exportérmi na světě. Do RAKA by som osobně nešel, neboť RAKO upadá a jejich výrobky radikálně ztrácí na kvalitně a to i díky velice starým technologiím. U RAKA se setkáte s vysokou cenou za mizernou kvalitu - především s prohnutou dlažbou. Marazzi má dlažbu 90x15 cca okolo 30 eur, pak mají i 120x20 a 120x30 ale to už cca za 50e. Dlažba je mrazuvzdorná, velice odolná, 4. stupeň z 5 co se týče otěruvzdornosti (4 se používá už pro komerční prostory) a protiskluz na obuv i bosou nohu. Stupeň tvrdosti dlažby je 9-9,5 Mohsovy stupnice. Na 10 už máte diamant. Jak jsem psal výše, tato dlažba, tato série je jedna z nejlepších investicí pro velice dlouhou spokojenost a já osobně bych si jí též koupil. Nehledně na to, že obsahuje 8 odstínů, takže je z čeho vybírat. V neposlední řadě je také důležité zmínit, že musí být provedena kvalitní práce obkladače, který musí striktně dodržovat stavební postupy. Určitě nedoporučuju časově tlačit na práci. :-)
Odpovědět
@petrincak SUPER DIKY !!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?