Postup pří vylévání podlahy anhydritem a následně ze sádrokartony

Ahoj, chtěl bych se zeptat jak jste postupovali při zalévání podlahy anhydridem a následně se sádrokartóny. Stavebník mi tvrdí, že by nejprve udělal sádrokartóny, napenetroval je, následně zalil podlahu anhydridem, dům na 24 hodin uzavřel a druhý den byl otevřel ventilaci u všech oken a že by to sádroše měly vydržet. Někteří zase tvrdí opak, že to sádroše nevydrží. Mockrát díky za názory a rady.
Odpovědět
vydržet to můžou, ale taky nemusí, takže většinou chtějí sádrošáři napřed vylít podlahy a až pak oni dělají sádroše
Odpovědět
Profilova fotka
já bych to neriskovala a nejdřív udělala podlahy, odvětrala největší vlhkost a pak teprve dávala sádroše. klidně si to můžete udělat i jinak, když to budete dělat sami, ale buďte připravení, že to sdk vydržet nemusí. pokud vám je má dělat firma, tak rozumná firma, která hodlá poskytovat záruky své práce vám to prostě před podlahami neudělá a nebo bude trvat na tom, že je to na vaše riziko a přijdete tím o záruku.
Odpovědět
U nás nejprve zalili a uzavřeno bylo 72hodin (ale nevím jaké je doporučení výrobce). Já bych neriskovala, že se sádroše zvlní. Tak mu řekněte, že to jde na jeho zodpovědnost (a samozřejmě to chtějte písemně) a uvidíte, když se začne cukat máte jasno :-)
Odpovědět
SDK až po mokrých procesech - výrobce to jasně uvádí. Foto zvlnění je poměrně čerstvě na fóru...
Odpovědět
Před podlahou maximálně konstrukci,nic víc.Už jsem viděl pár uspěchaných zakázek ....
Odpovědět
My jsme měli sádroše udělané před podlahou, dům byl uzavřen 24 hodin, pak ještě v průběhu schnutí dokonce i skoro týden a nic se nestalo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?