Hlučná podlaha a stavební odbor

Dobrý den. Bydlíme v paneláku a soused pod námi si stěžuje na hluk (máme malé dítě) a plovoucí podlahu, která je položena dle norem. Plovoucí podlahu máme v celém bytě, stěžuje si jen na hluk z kuchyně a obýváku. Poslal na nás stížnost na stavební odbor. Neví někdo, co všechno může stavební odbor kontrolovat a zda může (nemůže) nařídit výměnu podlahy? Se sousedem se nedá domluvit, vadí mu vše a ještě nám radí kdy má dítě chodit spát apod. Děkuji za rady.
Odpovědět
ahoj, muze to byt pravda, obzvlast na laminatove podlaze kdyz neco padne staci i kosticky, kdyz si dite hraje muze to byt slyset dole. To ale znamena spadne odizolovane stropy(podlahy).. Proc by jste vy meli menit podlahu, proc si soused neodhlucni strop?? obzvlast, kdyz to ma jen v nejake mistnosti?? V kazdem planu je pocitano s podlahovou krytinou..takze bych to moc neresila..Stavebni odbor muze prijit na kontrolu, ale k sousedovi do bytu a merit miru hluku.. ale pocitam, ze normalnim chozenim a hrani ditete zadne limity nenarusuje, pouze sousedske vztahy.. pod plovouci podlahu se dava takova penova folie cca 5 mm jako podklad, ktera prave toto i eliminuje..
Odpovědět
Děkuji za odpověď. A kdyby se limit překročil, tak by to asi odbor už musel řešit, že? Pod podlahou nějaká pěnová folie je....
Odpovědět
Profilova fotka
Stavební odbor rozhodně nebude sám měřit míru hluku. Maximálně doporučí sousedovi, aby si to zajistil přes hygienu a přišel až s hotovým lejstrem ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?