Houpání podlahy v místě dilatace, stalo se to někomu?

Ahoj, chci se jen optat, než půjdu po neděli tento problém řešit. V místě dilatace mezi místnostmi se mi "houpe" podlaha. Prostě když přenáším váhu z jedné části na druhou, tak to proti sobě lítá o cca 2-3mm. Já si myslím, že to v pořádku úplně není. Mám 150S podlahový polystyren, cca 18 cm a betonové podlahy. Taky se mi zvedly téměř všechny rožky v místnostech. Postup vysušování a hydratace jsem dodržel na 100%. Stalo se někomu? Asi to budu řešit reklamací, protože se mi to prostě nějak nezdá, přitom provedení podlah každý, kdo tam pracuje, chválí.
Odpovědět
Profilova fotka
@davex Měsíc zalévat, nesmí uschnout. Kromě chvilky zalévání stále přikrytý igelitem. Po měsíci začít pomalu sušit. Když se to nedodrží, zvednou se rohy. Smířit se s tím, nebo vybourat. Taky mám betonové podlahy a na 160 m2 padl hektolitr vody. A za týden další. Všechno samozřejmě v pořádku. Ani náznak zvednutí.
Odpovědět
@josef_vavra Dodržel jsem postup přesně jak mi předepsali. Druhý den zalito, přikryto folií, pod ní to bylo pořád vlhké, i po 30 dnech. Nechápu. Uvidíme.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech

Odpověď na příspěvek od davex:

Ahoj, chci se jen optat, než půjdu po neděli tent…
@davex dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak Vám problém vyřešili.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od rychlonozka:

@davex dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak Vám …
@rychlonozka Nijak. Prostě to byl neprofesionální přístup od firmy, co mi dělali podlahu. Prostě udělali rychle topnou zkoušku, beton ještě nebyl pořádně vyschlý. Takže podlaha v některých místech popraskala, rohy se zvedly. Přišli, opravili, dali slevu a šmitec. Ale je to v pohodě. Mám normálně přes dilataci lepený vinyl a nic po cca 4 letech neprasklo.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od davex:

@rychlonozka Nijak. Prostě to byl neprofesionální…
@davex děkuji za odpověď. My jsme topnou zkoušku začali až po cca 40 dnech. Beton popraskany neni. Mate vlhceny poter nebo lity beton?
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od rychlonozka:

@davex děkuji za odpověď. My jsme topnou zkoušku …
@rychlonozka Vlhčený potěr. Za mě bylo těch 40 dní, co jsme taky měli, docela málo.
Odpovědět
Takže teď to máte ve stavu, že jste spokojeny? My budeme mit dlažbu. V pondělí se na to přjijdou podívat. My to dělali v srpnu, takže bylo krásně teplo a schlo to pěkně.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?