Hrubší dlažba v interiéru - tip

Profilova fotka
Ahoj, mám takový dotaz :) Dali byste si na podlahu do interieru (koupelna, wc, chodba a část pokoje) dlažbu, která není úplně taková ta klasicky hladká, ale je jakoby "strukturovaná", v podstatě asi určená spíše na místa, kde se funguje v botech? Jak je to příjemné či nepříjemné při chození na boso, jak se to uklízí? Máme teď několik metrů této dlažby "zadara" a řešíme, zda jí použít a nebo radši přeci jen koupit klasickou hladkou, co se doma dává asi běžněji. Honíme doslova každou korunu, tak je to fakt dilema :-| Díky za tipy.
Odpovědět
Já jsem si takovouhle dlažbu bohužel vybrala do chodby a když chlapi dělali omítky prošli se po ní s botama od čehosi a časem tam vytmavly sem tam stopy podrážek. Nejde to dolů vůbec ničím, zkusila jsem všelijakou chemii, drhla to kartáčkem jak blbec, ale je to prostě vpité v té dlažbě a nejde to dolů. Určitě bych se poinformovala na tu údržbu a na co je dlažba náchylná. ;-)
Odpovědět
@terirez Určitě hladkou. Hrubá dlažba je na údržbu horor, špína se do ní zašlape a nejde to dolů ani drhnutím. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
JO, to je dilema,,, mám v celém domě "hrubou" dlažbu. Neskutečně se mi líbila :) Vlasntě stále líbí... Zatím jsme bosky chodili pouze v koupelně a to je příjemné, neuklouzneš,,, také si říkám, že to bude fungovat jako pmeza :))))) :-D, na úklid je to trochu náročnější, ale na druhou stranu se mi v koutech nehromadí žádný prach,,, zůstává na místě :-D, až jednou dostavíme, tak budu chtít celou dlažbu pravděpodobně natřít něčím, co se dává na kameny :) koukni http://www.modrastrecha.cz/blog/kasha... :)
Odpovědět
Profilova fotka
mám v chodbě lesklou dlažbu, ale v koupelně jsem se ji bála dát, právě proti uklouznutí... nemám vyloženě drsnou,ale strukturu má a jsem spokojená s tím, že matný povrch je zase kontrastní k lesklým stěnám. Lapato od Raka prý znamená, že je drsná dlažba přebroušená do rovna, takže nemá výstupky. Každopádně bych doporučila když drsnou, tak světlejší. Jinak určitě záleží na kvalitě dlažby, kvalitnější výrobky obecně se lépe uklízejí, to platí o zařizovácích, zástěnách atd.
Odpovědět
@terirez Máme v koupelně strukturovanou dlažbu, koukni do alba. Nejdou na tom vidět ťápoty a kapky. Trochu hůř se to stírá, ale už jsem se naučila, že nejdřív musím vysát a pak vezmu mokřejším mopem. Hlavně to vůbec neklouže a je příjemná i ve sprcháči. Za mně spokojenost. Já bych do toho šla.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?