Jak dlouho vám schnul anhydrit?

Dobrý den, jak dlouho? :) my jsme vylívali v dubnu a pořád není suchej tak, jak si podlahář představuje. Už jsme z toho celkem na nervy.. ted nám bylo doporučeno týden v kuse topit na 40C a uvidíme jak to pak bude vypadat dál.
Odpovědět
Vylevalo se kolem 10.3 a myslím, že 18.5 Nam dělali už přípravu pro pokladku vinylu.Posledních 14dni nám jel kotel na vysouseci režim do podlahové vytápění.
Odpovědět
My vylivali 30..5. Od 2.7. Jsme vysoušeli 4 průmyslovými vysoušeči od 23.7. Jela podlahovka. Pokládali jsme od 14.8...hrozná doba a spousta peněz za to vysušení
Odpovědět
@petrane jak velkou vrstvu toho anhydridu máte, že to schne 5 měsíců?
Odpovědět
Mame cca 7cm...a ty vysousece by tedy pomohly?prave kdyz sme meli mesic topit,tak sme meli spatne nastaveny kotel a topilo se cely mesic na 30# :-| zjistili jsme to az pak..ted nam tam namerili 36-38 a podlahar chce 33
Odpovědět
Profilova fotka
@petrane taky máme 7 cm. dva měsíce musela jet podlahovka, potom jsme to celé léto ještě luftovali. musí to být dobře vybroušené, jinak to nevyschne! šlem to uzavře. alespoň to nám říkal bratranec, který je podlahář
Odpovědět
Profilova fotka
Vylívali jsme v červnu, sucho bylo koncem září. Větrali jsme + jel vysoušeč. Nervy to byly taky :-/ , nakonec jsme se museli stěhovat do domu bez podlah.
Odpovědět
Mně vylívali 22.6. cca 6,5mm. A první týden v září to mělo zbytkovou vlhkost 0,3%. Vše vysychalo samovolně pouze větráním (non stop otevřeny v baráku všechny ventilačky).. Akorát na konci v srpnu probíhala topná zkouška do podlahy, tak to tomu asi taky trošičku pomohlo.
Odpovědět
Profilova fotka
My vylevali 10.8. a 28.10. jsme se stehovali. Meli jsme ale pujcene profi vysousece, ktere jely naplno a topilo se do podlah.
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a jeste nam to cca po dvou nebo trech tydnech cele zbrousili, aby to schlo.
Odpovědět
Díky moc za odpovědi ;) Nám to taky brousili, tak nevím, kde je chyba.Pokud to ted po týdnu nebude tak jak má, tak hned objednávám vysoušeče :) Na plochu 144m2 stačí 3ks? My už právě máme hotovou kuchyn asi dva měsíce a nemůžeme ji tam skrz ty podlahy dát, takže nám to stojí jen na tom.
Odpovědět
@marrei já už jsem ze srandy říkala, že se mi ten zbroušenej anhydrit docela líbí a podlahy nepotřebuju :D jen je to potřeba něčím přetáhnout, páč to špiní nohy :D Jinak si to ale nedokážu představit..to vám tam dali kuchyn, gauč, postel a pak jste to stěhovali zase ven, udělali podlahy a zpět do baráku?
Odpovědět
Profilova fotka
Dlažba se dala položit už dřív, čekalo se na položení vinylu. V kk je zrovna dlažba, takže tam to bylo OK, taky v předsíni, koupelnách, šatně. Ostatní bylo tak, jak píšeš - veškerý nábytek nacpat do místností s dlažbou, a zbytek vyklidit... Bohužel byt už jsme měli prodaný, tak jsme se stěhovat museli. Za všechno mohla firma, jejíž majitel sebral peníze a pláchl pryč, byli jsme rádi, že jsme koncem srpna mohli aspoň nějak bydlet, když nám firma v květnu předala hrubou stavbu... Dodnes nechápu, jak jste to mohli zvládnout :-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?