Jak na krivou podlahu v paneláku

Ahoj všem, Děláme rekonstrukci panelového bytu a řešíme podlahy. Rádi by jsme vinyl. Aktuálně je na zemi staré linoleum které strhneme a uděláme novou podlahu. Dnes jsem zkoušel změřit rovinnost podlahy laserem a podlaha je hodně křivá. Rozdíl je více než 50mm. Jak jste prosím řešili srovnání podlahy v paneláku? Je třeba srovnat komplet byt do roviny a nebo to nechat lehce šikmo? Nemáte nějaký typ na firmu nebo někoho z okolí Brna kdo by to zvládl za rozumnou cenu? Díky moc za radu.
Odpovědět
Samozřejmě se nabízí nivelačka. Stejně ten, kdo vám bude pokládat vinyl, bude tu podlahu kvůli poréznosti srovnávat - skrze vinyl se prokreslí každé smítko. Každopádně v palenáku bych dal plovoučku s miralonem, už jen kvůli sousedům pod vámi.
Odpovědět
@baltazarek Teď jsme rekonstruovali 5 bytů po požáru a vyplavení. Nejprve srovnání do vodorovna betonem a následně jemná kvalitní nivelačka.
Odpovědět
Ahoj, jakou vrstvu betonu jste tam dávali? Srovnavali jste to betonem komplet, nebo pouze lokálně kde byla díra? S nivelackou samozřejmě počítám, ale nechci ji tam dávat 5 cm.
Odpovědět
@baltazarek Srovnání komplet do roviny, nivelačka už jen slabá vrstva.
Odpovědět
@travas Mohu prosím vědět na kolik to cca vyjde ? Myslím srovnání toho podkladu. Jak moc se mám děsit výsledné ceny. Plochu máme 77m2. Klidně i soukromě. Děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?