Jak na obložení schodů?

Profilova fotka
Dobrý den, máme kovovou rámovou konstrukci schodiště, která je pobytá OSB deskami. Nyní bychom chtěli dotáhnout schodiště do zdárného konce, aby vypadalo jako zbytek podlahy v domě, tj. vinylová lepená podlaha od Fatra. Podestu a schodišťové stupně v dekoru podlahy. A to aby to mělo přesah, který to nyní nemá. Přední deska obložená bílým krycím panelem. Potřeboval bych poradit jakou udělat přípravu, aby to podlahář mohl obložit nebo jak vůbec postupovat dál, abych dosáhl stavu požadovaného.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme zase měli přesah z mramovych naslapu a chtěli sme to srovnat. Udělali si to podlahari sami. Zkusili jste se jich zeptat, jak na to?
Odpovědět
Profilova fotka
my teď máme taky rovné schody. máme teda ytong, ale to je asi fuk. tvarově jako vaše a taky budeme mít přesahy s osvícením, jako máte na fotce. my si to budeme dělat sami, ale pokud bych řešila, že to bude dělat někdo, tak bych oslovila přímo firmu, která to má dělat. myslím, že každá možná ocení jinou přípravou, případně dané přípravě přizpůsobí pak cenu ;-) my budeme dávat jen dřevěný horní nášlap se zafrézovaným led páskem. podstupnice dávat nebudeme. my dáme širší prkno stupnice, je fakt, že netuším, jak bychom to dělali, kdybychom chtěli něco lepit, aby bylo na co
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?