Jak sladit dekory?

Profilova fotka
Dobrý den, mohli byste mi prosím poradit? Předěláváme rodinný dům, okna máme v barvě zlatého dubu, podlahy bychom chtěli lino a dlažbu s imitací dřeva, jak sladit dřevěné dekory,aby to nebylo přeplácané? jedná se mi o zmíněné podlahy, dveře, popřípadě nábytek...děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
My ještě nemáme zařízeno, ale jsme na tom obdobně. Okna v dekoru dub, dlažba bude od Marazzi Castagno (imitace dřeva ;-) ) Dveře budou taky dubové. Což znamená, že většina nábytku bude buď bílá v lesku, dubová a pohrávám si s myšlenkou i něčeho šedého (např. obývací stěna, sedačka,...). Doufám, že přispěje i někdo, kdo už má zařízeno :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Je to náročné že :-D já jsem úchyl na bílou, takže toho využívám a co jde bude bílé, okna chci uvnitř určitě bílé, abych neměla další položku kterou musím kombinovat, to samé parapety uvnitř i vnitřní dveře s obložkami chci v bílé, přítel si ze mě už dělá srandu. Kuchyň bude jak jinak než bílá v matu s pracovní deskou a deskou za linkou ve dřevě, musím to tam taky nějak zútulnit a od toho se odpíchnu k podlaze a následně obýváku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@betysekodjansu zlatý dub (nebo podobnou nebo neutrální barvu)bych určitě použila i na podlahy - v místnosti by se neměly kombinovat více než 2 druhy dřeva, ale já osobně raději pouze 1 druh ... zbytek může být bílá nebo nějaká neutrální barva, kterou máte ráda (šedá, béžová,...) Doporučuji výrazné barvy raději pouze na doplňky - lépe se obmění ve chvíli, kdy se okoukají :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kj a neutrální nebo podobná barva zlatému dubu je jaká?:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@betysekodjansu zkuste nějaký vzorník :-) .......... neutrální - bílá, šedá, béžová
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?