Jak sundat asfalt ze staré podlahy?

Pěkný den, mám rychlý dotaz... Jak nejsnadněji a nejefektivněji sundat asfalt, kterym byla lepena předchozí podlaha, bychom mohli pripravit podklad pro podlahu novou..??! Brousit prý není dobré kvůli zahřátí, ..řemeslník sundaval 2m2 skro 2 hodiny No, to se nam ta podlaha takhle dost prodraží... Poraďte prosim... Děkuji!
Odpovědět
Mechanicky odstranit to nejhorší - velký výstupky atd., poté důkladně vysát, aplikovat přechodový můstek a pak si na to můžete dát co chcete - samonivelačku, lepit dlažbu. . .
Odpovědět
Profilova fotka
nechal bych to tam a polozil pres to novou podlahu kdyz to natavite horakem muzete rovnou pokladat novou podlahu a bude i dobre drzet :-D
Odpovědět
@drabek06 no mechanicky, ale právě jak co nejefektivněji...?
Odpovědět
Mechanicky, jak jinak. Koupíte si na úhlovou brusku speciální kotouč .Stojí okolo 3500,- Kč a má vystouplé hrany (vypadá nějak takhle https://www.sibera-kotouce.cz/files/Z...). Brousí se to, je z toho bordel, asfalt to odstraňuje až na podklad. Pak hlavně dobře napenetrovat, nejlíp 2x a pořádně a nanést nivelačku. Nedávat Nivelit, ten nám dobře nechytl na pár místech. Dávali jsme cementovou od weberu a špica :-). Hlavně udělat vše najednou, nenechávat prostoje, špatně se nám pak trefovala výška a napojení mezi místnostmi.
Odpovědět
Zdravím, taky se tím momentálně "bavím". Mám na to menší frézu a jde to celkem dobře. Foto asfaltu před a po a frézka.
Odpovědět
Diky za odpovědi, též jsme skončili u té frezky...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Zdravím. Fréza je nejlepší... Pak druhá varianta která se mi osvědčila je klasická krátká špachtle a škrabák na polystyrén... Ruce z toho bolí ale jde to :) Teda nedělal jsem to na betonu ale na staré, poctivé Hobře dřevovláknité.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?