Jak udelat novou podlahu

dobry den, bydlime ve starem dome, ktery byl pred 10 lety zrekonstruovan, nicmene, nektere plovouci podlahy silene vrzou a proto je chceme nahradit. Sundali jsme plovouci podlahu, Abychom zjistili, co je pod ni: pod plovouci podlahou je zelena 5mm podlozka. Pod podlozkou je prkenna podlaha 2.5cm a pod ni pisek a tramy. tramy jsou vzdalene velicd ruzne: nekde 90cm, jinde 65cm, pak 70cm. Pak je tam cca 1m2 betonovy ctverec, ktery je ve vysce prken. cast mistnosti se nekdo snazil nejspis vyrovnat nivelacni sterkou. ale zase je to hodne divoke. Prosim, co byste nam poradili jako nejlepsi zpusob rekonstrukce podlahy? kdybychom neobjevili beton, chteli jsme 25mm osb desku. ale po objeveni betonu se nam zase zmenily plany... dekuji moc za tipy!
Odpovědět
Jak jsem tady již psal rozhoduje požadovaná výška hotové podlahy, ja nechal prkna, která byla ve váze , zbytek jsem opravil dosypanim navazky a potom překlad jedna vrstva Osb druhá vrstva Osb do krize stáhnout vruty následně mironal a plovoucí podlaha. Nic nevrze a mám i zateplení, ze je tam betonový čtverec no a co
Odpovědět
Tohle jsem řešil ve starém domě, byly tam také stará prkna a pod tím zásyp. Udělal jsem právě ty OSB a na to jsem pokud si dobře pamatuji dával hobru, mirelon a plovoucku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?