Jaká podlaha se vám nejvíc libí?

Profilova fotka
Prosím o radu, nemůžu se stále rozhodnout ve třech dekorech vinylových podlah, která bude v celém domě, kuchyň propojená s obývacím pokojem kombinace bílý lesk a tmavě hnědá, okna dřevěná tmavě hnědá barva.Podlahy 1.podlaha hnědo šedý odstín Mflor, 2.podlaha více do žluta Rococo, 3.podlaha šedá Floor forever dub elegant. Děkuji předem za Vaše názory.
Odpovědět
Profilova fotka
Na fotkách vypadají dost podobně ;-) dej si tu která se líbí tobě nejvíc ;-) ty tam budeš bydlet né my ;-)
Odpovědět
@jarkap7 presne jak pise petrsv - podle techto fotek co si sem hodila ti nepomuze s vyberem asi nikdo.. jsou to velice podobne odstiny na fotkach.. a za sebe muzu rict, ze v techto dnech taky padne finalni rozhodnuti jaka podlaha - a uz dva dny nespim! :-) chapu, ze to resis a ze hledas radu kde tu.. ale neboj - tak jako tak to bude krasne! ja taky vahala nad teplejsim a studenejsim odstinem.. a pani v obchode rikala ze oba jsou krasne, jen kazdy v sobe nosime pocitove jinou prestavu o komfortu a pohodli.. nekdo ma radeji teplejsi barvy a to ho dela vnitrne klidnym a nekdo si zase hovi ve studenych odstinech.. ja jsem "teply" typ :-D a i kdyz se mi strasne libi belene duby a podobne studene podlahy - nakonec jsme vybrali teply prirodni odstin.. ty se na to kazdy den budes divat.. tak vyber to, co je ti blizsi.. ne to co vypada lepe v designovem prostredi :) hodne stesti!!! urcite to trefis spravne..
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji moc za radu, já také nespím :-) řeším v sobě rozpor zda vybrat co se lépe hodí a nebo to co bude působit teplejším dojmem, ta třetí podlaha i když z obrázku nejde moc vidět je hodně šedá a hodí se do prostoru, ale asi na to nemám odvahu a bojím se, že bude působit studeným dojmem. Druhá, žlutá podlaha působí nejvěrohodněji, ale zase je to clickový systém z čehož mám obavu kvůli podlahovému vytápění. I tak si moc vážím Vaší odpovědi a přeji Vám ať se Vám Vaše realizace moc vydaří a jste spokojená, je to boj to zařizování :-) Můžu se zeptat jakou podlahu jste vybrala?
Odpovědět
@jarkap7 vybrala jsem summer oak 24244 od design art.. ale byl to boj!! :-) je to click system, ale ten jsme my zase preferovali, protoze u lepeneho jsou pry malinko videt ty spary. nas podlahar rikal, ze to nikdy nejde udelat uplne dokonale jako ten click. ale tim te nechci vubec nahlodat aby si menila nazor!! nekomu vyhovuje to a jinemu neco jineho.. jinak k barve.. my to resili hodne.. manzel chtel prave tu svetlejsi - belenou.. ale ja mam strach prave z toho, ze ten prostor bude chladny.. mam takovou teorii ;-) ze do chladnejsiho odstinu by mel jit ten, kdo ma prirozeny cit k doladeni interieru. ma cit na doplnky a detail, diky kteremu i studene barvy budou pusobit krasne a utulne. ja ten cit nemam.. a proto u me vyhral teply odstin, u ktereho sem si jista, ze kdyz dam jen decentni dekoraci, porad to bude vypadat krasne. je vyrazna sama o sobe..
Odpovědět
Profilova fotka
Závidím tu rozhodnost, u nás to manžel necháváme na mě. Hovořila jsem s několika podlaháři a každý co se týká clickového systému říká něco jiného. Pravda je, že u lepeného systému spáry vznikají, sama jsem je viděla u známé a někdy se rozjíždí víc než je pěkné. Jen to podlahové topení mám obavu, aby se podlaha dlouho nenahřívala.
Odpovědět
@jarkap7 jj my prave nemame podlahove (i kdyz jsme po nem moc touzili, ale koupili jsme domek tesne pred dokoncenim, kde uz byly namontovane radiatory a predelavat by to stalo dost penez :-( ) ale zase timto je nase volba mnohem jednodussi ;-) kazdopadne drzim pesti at se dobre rozhodnete! jak uz sem psala vyse - urcite to bude pekne, at uz vyberese kterykoli z tech odstinu uvedenych vyse.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji moc přeji i Vám ať jste spokojená.
Odpovědět
Na fotkách moc velký rozdíl nevidím.. Dej si tu, která se ti líbila jako první a neřeš to.. Po 14-ti dnech bydlení už stejně nebudeš vnímat, po čem chodíš :-) Takhle nám to poradil podlahář.. :-) A měl sakra pravdu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?