Jaké podlahy jsou vhodné do bytu?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké podlahy jsou vhodné do bytu? Kvalita, cenová dostupnost, vaše osobní zkušenosti a spokojenost?:)
Odpovědět
Profilova fotka
laminát se dobře udržuje, na vyšší zátěži nejsou žádná poškození, škrábance, stále jako nový (skoro 5let). Ale je na něm vše slyšet (psí drápy, padající předměty) a je to tvrdý. Když jsem doma dýl, bolí mě nohy (nenosím bačkory). A je to prostě umělina! Dlažba v podstatě to samý, kromě posledního výkřiku ;-)
Odpovědět
Dobrý den, musím souhlasit. Mám v bytě laminátovou plovoucí podlahu a jsem max. spokojená . Nohy mě teda nebolí, i když chodím bosa, ale to je asi člověk od člověka :-). Do bytu se to podle mě hodí ideálně. I synovo umělecké dílo fixama jsem naštěstí dostala dolů. :-D Mám to na doporučení od kamarádky ze studia Bau master a asi bych neměnila :-) ve starém bytě jsem měla parkety a to byl tedy masakr. To už raději koberce! :-| Cenově nás to do 61m bytu vyšlo asi na cca 20 tisíc se všim všudy. :-)
Odpovědět
Proč byli parkety masakr??:)
Odpovědět
@aanett Proč byli parkety masakr??emoticon
Odpovědět
Byl to starší byt a blbe se o ne staralo 😊 Kazdy skrabanec byl vidět a z každého fleku zůstal i kdyby nepatrný okraj, neslo to už ničím dolu a tak dále.. Mě parkety proste nevyhovovaly ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?