Jakou barvu podlahy k těmto oknům?

Poradíte jakou barvu podlahy k těmto dřevěným oknům, dřív jsem byla pro šedou podlahu, ale vzhledem k barvě dřevěným oknům asi půjdu do té pohlehy více do imitace dřeva ?
Odpovědět
a ještě fotka kuchyně
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, já bych do té šedé nešel. Ale je to čistě subjektivní záležitost. Doma takovéto věci řešíme rodinnou radou do které se zapojuje i náš dvouletý syn, který většinou nemá problém ukázat co se mu líbí víc.
Odpovědět
podle mě budou hezké oba barvy....možná pořešit, do jakých barev budete ladit vybavení místnosti
Odpovědět
@karlovac mě by se tam šedá líbila, ale ne imitace dřeva, ale něco jako beton apod. Co se týká těch s imitaci, záleží jaký bude další nábytek.
Odpovědět
@janess Právě pracovní deska kuchyně bude z nerezu,ale ne z leského ale matného takže bude šedá. Něchtěla jsem vše právě laděné do šeda a přijde mi, že teplejší odstín imitace dřeva to udělá teplejší dojem.Také by nebyl špatný beton ale to zase manžel nechce že je moc tvrdý a dlažba taky, proto volíme vinyl.
Odpovědět
@karlovac myslela jsem např. něco v imitaci betonu. Ne přímo beton. Někteří tu mají krasne vinyly. Čím víc různého dřeva, tím je to takový chaos. Ale jak to vyladit, to určitě víte a bude to super ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?