Jakou podlahu, když mám psy?

Poraďte jakou podlahu když mám psy. Chci teplou. Dřevěnou asi ne, že?
Odpovědět
Profilova fotka
my máme ve většině místností dlažbu s topením - ůdržba je super, ta dlažba snese všechno. V obýváku máme dřevěnou plovoučku, tam už psy přijdou vždy čístí, takže taky v pohodě ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
v celém domě máme kvůli psovi dlažbu, nic jiného si po minulých zkušenostech v jiném bydlení neumím představit
Odpovědět
máme Bernského salašnického psa (viz moje fotoalbum) a podlahy v bytě máme: dlažba, plovoučka, koberec. V létě vyhledává dlažbu, nejvíc miluje koberec. Plovoučka jí klouže. Mít víc peněz, volila bych marmoleum. ;-)
Odpovědět
Čauko, my máme dva kokry a jdeme do vinylu, ještě teda nejsme úplně rozhodnutí, ale s největší pravděpodobností to vyhraje! ;-)
Odpovědět
Ahoj my máme 3 pudlíky a kočky v domě a máme jako podlahu vynil , máme ho ještě přelakovanej, ale pro pejsky ideální, neklouže se jim to. jsme s tím maximálně spokojeni. :-) v předchozím domě jsme měli zase všude dlažbu, a když jsme u našich tak tam mají plovoučku a když se rozběhnou tak kolikrát spadnou jak se jim to klouže a navíc slyšim tapky jak chodí, takže plovoučky bych já nikdy kvůli pejskůmm nedala, taky mi přijde že se na ní chytá spousta prachu podle vynilu. původně jsme chtěli masivní dřevěné podlahy a vynilem jsem zrovna nadšená nebyla a ted jsem ráda, že ho máme a navíc kdo k nám přijde si myslí že je to dřevo, máme dřevěné schodiště a tam se jim to taky občas sklouzne, tak jsem ráda, že jsme zvolili vynil.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?