Jakou vybrat dlažbu? Podélnou, rozměr např. 20x60

Profilova fotka
AHOJ ;-) MĚL BY NĚKDO DOBRÝ TIP ,RADU,NEBO JEN NÁZOR JAKOU VYBRAT DLAŽBU DO PŘÍZEMÍ :-) MOJE PŘEDSTAVA JE JEDNA DLAŽBA STEJNÁ A TO JAK NA CHODBĚ TAK V OBYVACÍM POKOJI A KUCHYNI....CHTĚLA BYCH ABY TO BYLO CELISTVÉ.... ;-) PROSÍM O TYP DLAŽEB PODELNÝCH KDE JE ROZMĚR NAPŘ.20X60.DĚKUJIIII :-) :-)
Odpovědět
Ahoj, tak my máme dlažbu v celém přízemí - kuchyň,obávák, předsíň,chodby. Působí to moc pěkně, na udržbu super. Máme tuto http://www.abecedaobkladu.cz/eshop/ra... (v realuje šedá a ne fialová,jak jí mají popsanou :-) ) jen teda nesplňuje tvojí podmínku na obdélník..Původně jsme chtěli taky obdélník, ale tak aby to bylo cenově přijatelné a nám se to hodilo jsme nesehnali. Jinak při koupi jsme se dívali, jak moc je odolná, existuje stupnice a zda je mrazuvzdorná (vzhledem k předsíni).
Odpovědět
omlouvám se, vložila jsem špatný odkaz ...máme tuto dlažbu RAKO Spirit šedivé barvy http://www.rako.cz/cz/inspirace/bytov...
Odpovědět
Profilova fotka
romcakr. - nepis, prosim, velkymi pismenami, je to proti pravidlam ;-) dakujem
Odpovědět
Profilova fotka
Omlouvám se za písmenka ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
fifina...moc Ti děkuji za odpověd...nemáš nějakou fotečku jak to vypadá u Vás v prostoru? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
v prvom rade by si mala kupovat dlazby do týchto spominanych priestoroch - co sa týka ich kvality a parametrov, najma oteruvzdornosti - pri dlazbách, kt. maju glazuru... najkvalitnejsie su gresy... ci uz z glazurou, alebo neglazovan=celogresy (byvaju matne, leskle) ak ti aj nieco padne do oka kvoli farebnosti, alebo formatu treba sa informovat u predajcu o vlastnostiach dlazby... ci je vhodna do týchto zatazených priestorov. fifina86: rako ma vacsinou dlazby gresove s glazurov... pri spominanej dl. je taka hodnota PEI V... to je ta najvysia oteruvzdorost pri glazovanych dlazbach... inak ta dlazba Spirit je hladka? ma podla mna taku jemnu strukturu "tkania", aspon cez monitor tak posobi...
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji moc za názor ;-) ..dnes je toho na thu opravdu hodně... :-)
Odpovědět
romcark: fotku nemám,ale zkusím nějakou udělat a poslat ti jí cerler: dlažba není hladká, má strukturu tkaniny a to je na tom to pěkné :)
Odpovědět
Profilova fotka
fifina...předem moc moc děkujuu ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?