Jaký druh podlahy? Zkušenosti z praxe, výhody a nevýhody

Profilova fotka
Ráda bych se vás zeptala na vaše zkušenosti z podlahovými krytinami. Budeme dávat nové podlahy do podkroví a stále se nemůžeme rozhodnout jaké. Podstatným faktorem je pro nás kročejová hlučnost, tj. aby chůze v podkroví nebyla hlučná a v přízemí jsme si nepřipadali jak v paneláku. Uvítám hlavně zkušenosti majitelů podkroví a pater domu vůbec. Prosím o vaše postřehy a zkušenosti a případné odpovězení následujících otázek. 1) Jaký typ podlahy mám(e), popř. jak je podlaha izolovaná? 2) Je chůze po ní hodně slyšet? 3) Údržba a odolnost podlhady? 4) Měnili byste něco? Děkuji všem za jakýkoliv postřeh!
Odpovědět
Ahoj, ja mam urcite byt tebou sla do plovouci podlahy, ja ji mam chuze je po ni slyset minimalne, mam podlahove topeni, udrzba je jednoducha vysaju a vytru :D odolnost je normalni a nemenila bych nic mozna barvu podlahy :D :)
Odpovědět
Profilova fotka
tak já bycho zase oponovala předchozímu tvrzení, plovoučka laminátová je hodně hlučná, kde jsme se s ní setkali bylo to fakt mazec, šla bych do něčeho měkkého
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
vinylovu podlahu je odhlucnena a nezadrzuje teplo z podlahoveho kurenia je to parada
Odpovědět
Profilova fotka
Já nedám dopustit na PVC, konkrétně Novilon. Po zkuenostech s ním bych už nikdy do plovoučky nešla. Máme ho i v koupelně. Je příjemný na dotek, teplý, měkký. Ohledně toho hluku při chůzi - podle mého selského rozumu to nezávisí na podlahové krytině, ale na tom, co je pod ní.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?