Je vhodný vinyl do chodby?

Ahoj, rozmýšlím se, jaké kam zvolit podlahy. Původně jsem byla rozhodnutá dát do pokojů vinyl a do kuchyně+chodby dlažbu. Pročetla jsem tu plno diskuzí a pomalu se začínám přiklánět k tomu, že bych i do kuchyně dala vinyl. Do kuchyně ale navazuje chodba a na ní vstupní veranda a nějak si nedovedu představit, že by bylo něco jiného v kuchyni (která je vidět už od vstupních dveří) a právě té chodby. Máte tedy někdo vinyl i u vchodu? Chtěli bychom ideálně ten s korkem, se zácvaky, dekor spíše kámen, podlahové topení nebude. Předem moc děkuji za názory a tipy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vinyl máme i v zádveří, konkrétně Fatra Thermofix, lepený a podlahovku.Chtěli jsme to všude stejné,mimo koupelny. Bydlíme teprve dva měsíce ale zatím bez problémů a vad na kráse(kamínky,voda,roční mládě a občas pes velikosti krysy).Čas ukáže jestli to byla správná volba.
Odpovědět
Máme vinyl všude kromě koupelen a garáže. Je teda víc zátěžový a zatím po měsíci provozu nemá nikde ani skrabanec.
Odpovědět
My jsme měli dřevo (bambus) a dlažbu, přechod překrytý mosaznou lištou a nevypadalo to vůbec špatně. Nebránila bch se dvěma materiálům.
Odpovědět
@mitoma a máte lepený nebo dílce co se do sebe zasouvají?
Odpovědět
@denessa lepený
Odpovědět
také máme vinyl i v zádveří a kuchyni. Bydlíme půl roku a zatím v pohodě.
Odpovědět
@matinak A můžu se zeptat kde jste vybírali? :)
Odpovědět
pokládku udělala firma a u té jsme i vybrali. Máme Wineo ambra wood dub kanadský zlatý - lepený. Ale poškrábe se každá podlaha, ale na tom dřevodekoru to není úplně vidět. U lepeného vinylu bych nechala pokládku určitě na firmě. Celé léto chodíme do domu přes terasové dveře, trávíme hodně času na zahradě, tak to by musela být dlažba všude :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?