Kamenný koberec v interiéru - zkušenosti

Profilova fotka
Máte zkušenosti s kamenným kobercem v interiéru? V chodbě či kuchyni? Ještě jsem to nikde neviděla, našla jsem to náhodou na internetu... Vypadá to pěkně, a cena je taky příznivá... Ale mám obavy, že když povrch není hladký, že se špína bude držet v těch nerovnostech.... Nebo se například do kuchyně dá udělat hladší povrch? Plánujeme do zádveří, chodby a kuchyně dlažbu, ale tohle by mohlo být taky dobré řešení... Líbí se mi, že je to bez spár, a u dlažby mám obavy, že když něco těžkého spadne, tak se kousek odštípne... Do kuchyně jsem chtěla vynil, ale manžel nechce... :-) https://www.youtube.com/watch?v=WL62q...
Odpovědět
Nějak si to nedovedu domů představit, moc se mi to nelíbí. Chápu ven, ale dovnitř ne. Moc mu nebaštím, jak říkal, že údržba je stejná jako u dlažby. To podle mě určitě ne, protože tím jak je to hrubé, půjde to blbě. Známý, který si na domě renovuje vše sám, si tohle dal do koupelny, ale na stěny místo kachliček. Na podlaze má dlažbu. To už si dej raději jak se dávalo dřív se používal do chodeb materiál Teraso. Můžeš ho vidět většinou na chodbách a schodech starých domů. Dřív se používal jen takový šedý povrch, dnes když si vyhledáš, tak je víc barev. Nebo co nějaká stěrka ? Ale ta je asi drahá že ? To teraso působí jako leštěný kámen, je to hladké.
Odpovědět
Dobrý den, tento moderní typ podlahy se hodí do všech typů interiérů, v nabídce máme několik struktur kamenného koberce podle způsobu jejich využití (koupelna, obývací pokoj, kuchyně). Údržba je opravdu velmi jednoduchá a srovnatelná s údržbou ostatních druhů povrchů, u základní otevřené struktury povrch vysáváme jako klasický koberec, u uzavřených struktur je vhodné použít mop či parní čištění. V případě zájmu o více informací nás kontaktujte telefonicky nebo přes naše webové stránky www.topstone.cz. Taktéž se na vás budeme těšit na našich pobočkách.
Odpovědět
Profilova fotka
Naši toto mají na terase a strašně to klouže... Vypadá to super (venku - možná někde najdu i fotku). Ale já se na tom zabíjím, když naprší, pokud člověk nemá boty s hrubší podrážkou. Domů by se mi to asi nelíbilo, ale jako venkovní věc mi to přijde jako fajn volba.
Odpovědět
Dobrý den, jednou z vlastností našeho povrchu je protiskluznost. V případě zájmu Vám můžeme zaslat atest. Je to částečně i pocitová záležitost a hodně záleží také na dané obuvi. Pokud chcete mít povrch opravdu 100% protiskluzný doporučuji zakoupit speciální protismykové plnivo TopStop, které povrch zdrsní. Aplikuje se buď přímo do "živého povrchu" nebo dodatečně na již hotový kamenný koberec.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?