Kde se dají dobře koupit dlažby v Polsku?

Profilova fotka
Ahojky nevíte někdo kde se dají dobře koupit dlažby v Polsku?Líbí se nám tu jedna, jsou to takový obložky co se dávají kolem oken apod ale je dooost drahá.Výrobcem je Polsko a tak nás napadlo, že by to tam bylo určitě levnější a vzhledem k těm metrům co budem potřebovat .Ale nějak se mi nepodařilo najít nic na netu.Tak jestli někdo nemá zkušenost.Díky moc A.
Odpovědět
1
2
ahoj nejmenuje se to Opoczno?
Odpovědět
opozcno su obklady do kupelni co ja viem... ale mozno vyrabaju aj nieco ine, treba pozistovat :-) pravdu povediac neviem co mysli aajina tymi oblozkami :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Opoczno to není, bylo to něco jako Castello ale na netu jsem nic nenašla jen zdejší prodejce.Hviezdičko těmi obložkami mylsím takové pásky co se dávají kolem oken a dveří na fasádu(někdo tomu říká klinkery)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, nechcem pisat neoverene informacie, ale kamarat pred rokom obkladal dve nove kupelne a kachlicky bral z Polska. Ta ista kvalita za ovela nizsie ceny. To iste je aj s nábytkom, napriklad v ZA je jeden obchod, kde polsky nabytok predavaju snad s 300 % prirazkou ]-( urcite sa oplati ist pozriet do PL, za cestu nic nedate ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Fifitko taky si myslím, že to bude o dost levnější. ;-) Jen bych kdyby měl někdo konkrétní tip kde to prodávají.Nechce se mi jen tak na blint někam jet a tahat s sebou malou, nemám na tak dlouhou dobu hlídání :-| .
Odpovědět
Profilova fotka
hm teraz presne neviem, kde to kamarat kupoval, ale mozem zajtra zistit ;-) bolo to blizko za hranicami, ak ti to pomoze :-)
Odpovědět
Profilova fotka
maruskach • Dnes o 20:49 Bol niekto na obkladacky v Polsku? Ake su cenove relacie? Ma Opoczno, Paradyz porovnatelne ceny u nas a v PL? Dakujem za kazdu radu, popridade stranku polskych firiem.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky bych ráda věděla, kam do poslka na obklady, díky
Odpovědět
Profilova fotka
Nevíte někdo? =-)
Odpovědět
kamarati kupovali gres v Leroy Merlin-e, je to nieco ako nas baumax, ci hornbach... velmi dobry vyber a napr. ten ich gres stal asi 1/10 z vtedajsej ceny v obchodoch, kde boli popozerat gresy. Este cestou do Leroy-a je jedna keramika, kde sme sa zastavili, ale za ten svet si neviem spomenut. ked si spomeniem, napisem.
Odpovědět
Mně připadal dobrý výběr v Castoramě, lepší než v Leroy Merlin. Nakonec jsme některé obklady koupili v keramičce Pilch - u Bielsko Biala a m2 vyšel o 100,- levněji než v Siku.
Odpovědět
Profilova fotka
Díky moc za tipy, jsem z Ostravy do Polska to máme kousek, tak přemýšlíme, že to zkusíme tam, určitě to bude levnější :-)
Odpovědět
Článek se načítá
lucika: ano to je ono!!! keramika pilch :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky máte prosím někdo zkušenosti s pl. dlažbou a obklady Paradyź.... líbí se mi Bambus bambo
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj janicka my mame myslim toto: http://www.paradyz.com/Collection/bat... je to krasna dlazba, kvalitna - aspon tak povedal obkladac, tvrda ako blazon a dost masivna odolna na tej stranke maju aj pocitadlo na cenu takze si spocitajte a tiez tam maju aj klinkery ci co to a da sa tam zvolit oblast v pl kam chcete ist
Odpovědět
ahojte, my mame tuto: http://www.paradyz.com/Collection/bat... a ako pise aquabelle, dlazba je fakt dost tvrda, kvalita - obklad je rovny... aj v kuchyni mame paradyz, sme fakt dost spokojny ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
mě se líbí tahle...http://www.paradyz.com/Collection/bathroom/bambus-bambo
Odpovědět
ahoj ja som tu novacik a dufam ze mi niekto poradi chceli by sme ist do polska na dlazbu ale nie do kupelne ale do kuchyne ak ma niekto nejake adresy prosim napiste diky diky :-)
Odpovědět
ahoj, my mame od paradyz victorii, uz ji mame 3/4roku a zatim zadny problem. pan, ktery nam koupelnu obkladal rikal, ze je to lepsi nez nektere ceske... u prarodicu maji rako a obkladac to musel predelavat, protoze jim sjizdely dolu, protoze ty vystupky na zadni strane byly jen v jednom smeru... paradyz ma na sebe kolme a nebyl problem... doporucuju...
Odpovědět
aajina, viem co mas na mysli, su to obkladove pasiky imitujuce tehlu. Aj ked som zastanca nakupov v Polsku, konkretne toto sme kupovali u nas, na Slovensku. Cena bola 380 Sk bez DPH, co je naozaj vyborna cena a vyzera to naozaj ako tehla. Tu je stranka: betrock-obklady
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
ahojte, aj by ma zaujimali nejake nove info ohladom dlazby. My sa chystame dat dlazbu do celeho domu. Kuchyna aj obyvacka rovnaku...chceme ist do polska..bol niekto posledne?
Odpovědět
Teraz akurát dorazila švagriná s rakúska a doniesla dlažbu z bauhausu v rakúsku...cena super 8,90,- eur za m2.A na krabici nápis wyprodukowano we wloszech-polska... Ale made in italy. To už všetko vyrábajú v polsku? :-( Tak sa lepšie oplatí skočiť do rakúska kde to je len na skok ako do polska.
Odpovědět
dodog, máš pravdu, veľa vecí sa vyrába v PL, ale na strojoch originál krajiny pre ktorú sa to vyrába a aj s dodržaním technológií danej krajiny. To je to isté, ako keď sa vyrába Peugeot na Sk a tiež ho považujeme na francúzske auto
Odpovědět
Asi to tak bude... ja len že niekomu je bližšie do rakúska, ako do polska.
Odpovědět
Ahojte, mate niekto obklad bambus bamboo, alebo inca bambo od paradyz? rozmyslam, ze si dame taketo obkladacky do kupelky, ale neviem, ako to bude vyzerat v reale. uz mame aj vizualizaciu, vyzera to celkom dobre... poradite mi?
Odpovědět
relaks, mrkni mne do albumu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte, aj my mame bambus od Paradyzu, ale este nemam pridane fotky, som s nim velmi spokojna, da sa to navrhnut naozaj na strasne vela sposobov, my sme si dali kupelku inu a WC ine, lebo je tam tolko krasnych listiel a tych ozdobnych obkladaciek, ze som sa ani nevedela rozhodnut ako to spravit. Ale vsetko mame ladene do zelena, tu hnedu ani bezovu sme nepouzili. Vsak nafotim a hodim do albumu.
Odpovědět
ahoj, aj my sme si davali obklad bambo od paradyz do jednej kupelne, kupovali sme ho v merkury market v polsku a dali nam aj 10% zlavu, co nam na Sk nechceli dat :-| a obkladac si velmi pochvaloval kvalitu tychto obkladaciek a dlazby, takze ja len odporucam.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojte, nema niekto skusenosti so slovenskou strankou rasub.sk, vybrali sme si obkladacky do kupelne a tiez vanu, ale neviem aka je to kvalita. Ceny su velmi vyhodne.
Odpovědět
Profilova fotka
alosinka: http://www.modrastrecha.sk/forum/show...
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?