Keramická dlažba na teplovodní vytápění podlahy

Dobry den, chci se zeptat, prevazne asi tech co maji prakticke zkušenosti, jak je to s pocitovou teplotou keramicke dlazby pod kterou je teplovodni system, v lete kdyz je topeni vypnute a jaka je teplota, kdyz je teplovodni vytapeni zapnute. Pohyb po podlaze pouze v ponozkach. Dekuji mnohokrat za Vase nazory.
Odpovědět
Překvapilo mě, že ani když je teď venku -15°C a do podlahy nám jde voda o teplotě 31°C, není podlaha pocitově nějak moc teplá. Což je vlastně fajn. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@viados a proč tě to překvapuje? tvoje tělo má 36-37st. tudíž, když máš na podlaze cca 30, tak je to chladnější než ty a nemůže ti přijít kdo ví jak teplá. pro nás je důležité, že není klasicky studená. ta příjemně vlažná je fajn. bohužel zakladatelce nemohu odpovědět na letní měsíce. to zkusíme až letos. já a děti chodíme ale doma většinou v přezůvkách. tak snad nás to vyloženě studit nebude.
Odpovědět
Profilova fotka
Nejlepší by byla osobní zkušenost, toto je silně individuální záležitost a 100 lidí - 100 názorů a dojmů. Osobně mi připadá dlažba v létě příjemná, vyloženě studená rozhodně není. V létě chodím bosky, v zimě v ponožkách. Žena zase chodí v přezůvkách celý rok, naše 2 malé holky pak běhají v létě bosky a v zimě v ponožkách.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?