Kusový koberec v zádveří

Hezký den, prosím o doporučení na kusový (čistící?) koberec do zádveří. Do domu jdeme přes zastřešené závětří, boty si okopeme, opucujeme. Pak je vyzouváme v zádveří a pokládáme k okapání na podložku https://www.ikea.com/cz/cs/p/baggmuck... Během zouvání (dětem to trvá trochu déle) z bot binec spadne taky a to by měl ten koberec pochytit. Zároveň se děti na koberec postaví, tak aby je nezábly nohy, než nazují pantofle. Pak jdeme po schodech do našeho bytu v podkroví, tam už koberec nepotřebujeme. Je to plocha 1,9 x 1,4 m. Máte zkušenost třeba s tímto https://www.koberce-breno.cz/cistici-... ? Děkuju
Odpovědět
Máme, ne z Brena, ale vypadá jako Sheffield 70 v rozměru 2x1m. Je hned za dveřmi, tedy i pod nimi a funguje, jak má. Hůře se akorát vysává v těch drážkách. Chtěl jsem nalepit na okraj gumu, ale vypadá to, že to ani nebude potřeba.
Odpovědět
@martin_s Diky za odpoved. Budete ho tam nechavat i pres leto? Date ho po zime cistit?
Odpovědět
@puhelin Už tam bude 2 roky včetně léta, drží to kamínky a máme tím rozdělenou čistou a špinavou zónu. Klepeme ho a vysáváme (1x až 2x týdně), více ne a vypadá pořád jako nový. Na koberci se všichni obouváme, takže žádné boty před dveřmi, jak občas někde vidím.
Odpovědět
@martin_s Super, moc diky za pomoc s rozhodnutim.
Odpovědět
@puhelin vyřešili jsme předloni. Budu dělat reklamu, ale mrkněte na Flomat. Jen je problém, že možností je tolik, že je těžké vybrat.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme k těmto účelům Sheffield (Breno).
Odpovědět
Profilova fotka
Koupili jsme ne jako kusový, ale v metráži a uřízli na míru, aby pokryl celou potřebnou (špinavou) část verandy.
Odpovědět
Profilova fotka
topič: mohu potvrdit, že je to šikovná věc, měl jsem to i v bytě, koberec pochytá písek, kamínky, vlhkost, a při úklidu se vyluxuje a jede se dál. Nemáme nějaký speciál, koupili jsme ve zbytku který se nám líbil a doma řízli na míru. Máme ho 3 rok a letos po zimě ho vyměníme a dáme nový. Někdy se dá koupit i na bazoši celý koberec a ten pak naporcovat. Já když něco dělám doma v místnosti a má být z toho binec (vrtání, řezání atd), tak to taky dělám na zbytku koberce, protože ten to vše pochytá a neroznáší se to po místnosti a pak ho vyluxuji.
Odpovědět
@dita_a_ivan Vypadá krásně, napište mi, prosím, jaký je to konkrétně typ a značka, případně kde jste jej koupili. Email: LubKuc@centrum.cz , děkuji moc.
Odpovědět
Profilova fotka
@mf22613 Sheffield (Breno)
Odpovědět
Taky mam metrazovy z Brena ten co @dita_a_ivan. Maji dokonce ruzne odstiny, hnedy, cerny, sedy atd. Ja teda mam velkou verandu tak takovy pruh zhruba pres pulku 150x400, vjizdim na nej i s kocarkem. Normalne luxuju (i robot ho zvladne). Kdyz se mi zda moc jetej, tak ho prejedu Karchrem parou a zase je jak novy. Jednou za cas cca 5 let, kdyz uz me nebavi koupim novy. Je to takova rohozka ve velkym, za par korun.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?