Kvalita polské dlažby, nemá někdo konkrétně CERRAD Setim?

Profilova fotka
Dobrý den, chci se optat jaké máte zkušenosti s polkými dlažbami. Padla nám do oka dlažba Setim Honey nebo Setim Mint od CERRAD, cena je krásná, ale bojím se aby se špatně neobkládala a v budoucnu nedělala problém. Prosím o Vaše zkušenosti. Děkuji moc za názory
Odpovědět
Máme ji vybranou a když jsem se ptala prodavače, tak říkal, že s polákama obecně problém nebývá a že ji zatím nikdo nereklamoval - tak nějak mám tendenci mu věřit, nedovedu si představit, proč by bezdůvodně chválil nejlevnější zboží na prodejně :-D :-D
Odpovědět
Poradím Vám jinak, proč tady je pořád něco proti tomu, co je z Polska? A kdyby to bylo z České republiky, z Německa, Rakouska kupříkladu, to byste si to koupila bez ptaní co? Ale k věci, podívejte se na to, vyžádejte si prohlášení o shodě...pak budete vidět...Poláci umí vyrábět také dobře, jako každý výrobce, kterému se za tu práci dobře zaplatí totiž.
Odpovědět
@ecarua my máme od Cerradu dlažbu na podlaze v celém domě. Měli jsme skvělého (asi nej řemeslník ze všech co se na naší stavbě podíleli) obládače a fakt si ji pochvaloval. Byť není kalibrovaná, tak tvrdil, že je mnohem kvalitnější než nějaké kalibr. Rako za 1000, Kč, které pokládal v domě před náma.
Odpovědět
@ecarua jo a máme tillia dust a celtis honey.
Odpovědět
Dobrý den, v bytě jsme měli obklady i dlažbu v koupelně z Polska (značku už nevím) a byli jsme maximálně spokojení. Dokonce jsme kupovali II.jakost a v podstatě doteď nevíme proč byla II. :-) . Pocházím z pohraničí a v Polsku jsme celý život nakupovali a jak už tady někdo zmínil, neznamená, že to co je z Polska, že je špatné. Budeme si teď na baráku nechávat dělat od poláků okna i interiérové dveře a pro obklady a dlažbu opět pojedeme k nim. Tak asi tak. Hodně štěstí!
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji všem, kteří reagovali, vybrali jsme dlažbu setim mist.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?