Laminátová podlaha Quick step - zkušenost s podložkou

Profilova fotka
Planujeme pokladku laminatove podlahy od firmy Quick step na podlahove topeni. Radi bychom meli co nejvice odhlucneno. Mate nekdo zkusenost s Quick step podlozkami pod plovoucku?
Odpovědět
Profilova fotka
Opravdu nikdo???
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 2 letech
@evajan80 Můžu se zeptat na zkušenost s laminátovou podlahou Quick step a podlahovým topením?Pokud ji tedy máte?Spokojenost?
Odpovědět
@k2mb Take ji mame v planu a budu rada za jakekoli info ohledne spokojenosti. :) Dekuji!
Odpovědět
@houzkova Taky ji plánujeme,ale teď strašně frčí vinyl a nějak náš poslední dobou začínají všichni odrazovat z laminátové podlahy,ale já zase nejsem moc fanoušek vinylu.Hlavne do dětského pokoje vůbec nevím co dát.Budeme mít v celém domě topení v podlaze.
Odpovědět
@k2mb No pravda, po studování to bude asi tez vynil a to klik. Do kliku se prý nedávají tolik změkčovadla, protože prý není třeba ho ohýbat (do rolí). Ale tahle diskuse by tě mohla zajímat. U nás bude v obýváku, tak to zas tak moc asi řešit nebudu, ale s prckem v pokojíku to chápu. http://www.modrastrecha.cz/forum/podl... Do pokojů asi budeme dávat koberce. Jsem na ně zvyklá, ráda chodím bosa a máme je i teď. Jednou za rok je nechavám čistit a Neato si je sám luxuje a jednou za pár dní přeluxuju rohy. Pokud se da studijím veřit, je obsah prachových částic ve vzduchu nižší než bez koberců. Syn má ekzémy, ale v podstatě se mu objeví, jen když není doma. U každého to může být určitě jinak, ale u nas zatím tak. :) Tak jsem sama zvědavá jak to nakonec vybereme. :)
Odpovědět
@houzkova Jo,já taky dost uvažuji o kobercích do pokojicku,máme je teď v bytě v ložnici a pokojíčku a na Bose nohy je to nejlepší.My budeme mít v celém domě topení v podlaze a to se pod koberec prý moc nedoporučuje, radši něco a až přes to nějaký kusový koberec,což se mi nelíbí.To bude největší oříšek-podlaha v detskych pokojích
Odpovědět
My máme laminátovou podlahu od firmy Quickstep. Akorát tedy nemáme podlahové topení. S podlahou jsme po roce stále maximálně spokojení. Vinyl jsem nechtěla, nelíbila se mi struktura, a tak celkově mě nezaujal.
Odpovědět
@wassabi dobry den. Muzu vedet jakou laminatovou podlahu od QS mate? Taky uvazujem tak sbiram pro a proti. Zatim proti je spus to ze je na dotek tvrda a ja po dome nejsem zvykla chodit v ponozkach natoz v papucich tak jestli me to nebude nakonec vadit. Dekuji
Odpovědět
Koberce mají mizerný přenos tepla, budete vyrábět teplo v podlahovce, které se nedostane do vzduchu a vašich nohou, a v případě koberce toho tepla bude hodně.
Odpovědět
@chocolate22 Dobrý den, máme impressive, IM1848. Na dotek bude asi opravdu tvrdší než třeba vinylové podlahy, ale já bych určitě neměnila. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?