Jaký druh lišty zvolit k vinylu?

Profilova fotka
Dobrý den, poprosím Vás o radu co se týče lišt k vinylu. Nabídli nám dvě varianty, buď lišta polepená MDF, ale dle mé zkušenosti moc nevydrží. A druhá varianta plastové a ty se mi vůbec nelíbí :-( jaké maté vy? bude dávat i na schody, děkuji předem za rady! Lenka
Odpovědět
@lenung Ahoj, taky jsme právě řešili lišty. Vybrali jsme právě ty MDF, protože plastové se nám prostě nelíbí. Jak to myslíš, že moc nevydrží? Strejda podlahář nám ty MDF dokonce doporučoval. Že by byl problém s jejich životností nezmiňoval, a to má x let praxe, takže toho bych se nebála.
Odpovědět
Profilova fotka
@vitkovi možná jsem si to popletla, mám doma u lina lišty a je na tom takový "papír" tak jsem si myslela, že je to mdf... a prosím, dělají mdf i bílou? bílá plastová se mi vůbec nelíbila a k vinilu Fatra Art - ořech se s ničím asi netrefím
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@lenung @mikiliki Byli jsme vybírat lišty minulý týden v podlahovém studiu v Brně a měli tam docela výběr těch MDF, hlavně teda dřevodekory v různých odstínech a bílou si myslím že taky, ale jistá si úplně nejsem. Antracitovou nevím jestli měli.
Odpovědět
@lenung máme plastové lišty ve velmi podobném dekoru jako podlaha. Oboje jsou od jiného výrobce a podle mého spíš záleží na sladění dekoru než materiálu. Lišty, ač z plastu, vypadají opravdu dobře. Pokud na ně nekoukáte z pár centimetrů, tak nepoznáte, že je to "obyčejná" plastová lišta.
Odpovědět
Škoda, že jste rovnou nepoužili integrovanou přechodovou lištu v podlaze a nemuseli jste použít neestetické krycí lišty.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?