Lupání, vrzání v podlaze Balterio. čím to může být?

Máte někdo podobné problémy s podlahou Balterio? Máme v obývacím pokoji a kuchyni položenou podlahovku Balterio Infinity - dub mandlový a v určitých obdobích podlaha při každém kroku vrže. Asi je to spojeno s teplotou nebo vlhkostí. Už podruhé nás přijede kvůli tomu navštívit zástupce firmy. Štve nás to, protože podlaha nebyla zrovna levná a levnější podlahy v ostatních pokojích to nedělají. Jinak je podlaha na pohled krásná, ale kvůli tomuto problému budeme požadovat slevu. Zajímalo by mně, zda už tento problém někdo neřešil a popřípadě, jak při reklamaci dopadl.
Odpovědět
Profilova fotka
zdravím, taky máme balterio a jsme max spokojení. jako o tom vrzání jsem četla na netu, myslím že na youtube o tom někdo dával příspěvek. my užíváme podlahu cca 7měsíců a je fakt, že už se stalo že párkrát jsem nějaké křupnutí zaslechla. kdybych o tom nečetla na webu apod. tak bych to nijak neregistrovala :D jako nenapadlo mně to kvůli toho reklamovat či žádat slevu :D ale záleží od případu.
Odpovědět
Profilova fotka
Co? Mám v hledáčku quick step nebo balterio... Nenapadlo by mě, že může někdo něco od takového výrobce řešit...? Co na to řekl zástupce firmy? Pokládali jste sami? Vlhkost byla ok? @sinja @ovp21
Odpovědět
Profilova fotka
@kota01 jako máme balterio řada magnitude dub country, podlaha je jednak krásná, a zatím se jeví jako velmi odolná. zaznamenala jsem v jednom místě "křupání" a to v čase kdy bylo před deštěm. ale jako nebylo to nic dramatického :D třeba můj chlap si toho ani nevšiml a já jen proto že jsem byla "poučena z internetu" že už někdo tenhle problém řešil.u nás může být i ten problém že podlaha nebyla celá úplně rovná (trochu nám zvrzali anhydrit)
Odpovědět
Právě, že někdy je úplně klid. V zimě, když se topilo, tak to bylo v pohodě. Ale jakmile se přestalo topit, vrže a křupe to nesnesitelně při každém kroku. Podlahu nám pokládali podlaháři, anhydrit i podlahové topení dělaly firmy, ale v tom to nebude. Minule nám zástupce řekl, že podlaha obsahuje částečně i dřevo, což je přírodní materiál a ten pracuje. To chápu. Vím, že parkety třeba vržou více, ale pak nechápu, proč je Balterio drahé. To jsem si mohla dát nějakou obyčejnou podlahu z Baumaxu :-). Tak pohledám ještě něco na netu - jestli k tomu problému něco najdu. Děkuji za Vaše příspěvky.
Odpovědět
Dobrý den , nemáte prosím někdo zkušenost s praskající či vrzající třívrstvou dřevěnou podlahou? . Každý krok je nesnesitelný.Děkuji Janisková
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?