Mám nechat v kuchyni prasklou dlažbu?

Profilova fotka
Ahoj,právě se stěhujeme do domu po mých rodičích. Cca za měsíc a půl budu mít novou kuchyň a přemýšlím,jak vyřešit podlahu. Před kuchyňskou linkou je dlažba,sice žádný modní hit,ale snesla bych ji. Kdyby ovšem na ní nebyla po celé šířce (cca metr) prasklá ta vrchní glazura. Není to hluboké,ani odštíplé,ale vidět to je. Ve zbytku kluchyně je dvacetileté lino. Tak řeším,jestli vyměnit pouze to lino nebo jím překrýt i ty kachličky (udělal by se stěrka,aby se to vyrovnalo a na to by se dal Gerflor Hqr). Kamarádky, které mají nové kuchyně s dlažbou,mají i po pár letech kachličky sem tam prasklé, jak něco spadlo. Manžel i rodiče si klepu na čelo,jetsli jsem se nezbláznila, že mi vadí nějaká prasklina. Tak nevím,jestli mám nad tím přimhouřit oči....Zas jak to zaskládám kuchyní,tak už to nikdo rozebítrat nebude,aby se podlaha udělala nová.
Odpovědět
Profilova fotka
@baca jednoduchá otázka .... budou tam vařit rodiče či tvůj manžel ? A pokud chceš nové lino tak proč už ne dlažbu, rovnou si vybrat ta co se ti líbí, nebo to lino. Pokud to finance dovolí vůbec bych to neřešil ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ty kachle nikdo rubat pryč nebude, takže bud je nechat , jak jsou, nebo je překrýt. Bohužel :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@baca tak kuchyň se nebudeje na 10 ani na 15 let takže na vzhledu a kvalitě bych nešetřil, samozřejmě i překrýt se může, pokud to výška dovolí, aby to navazovalo třeba do jídelny....
Odpovědět
osobně by mi vadily dva druhy krytiny v jedné místnosti, takže já bych to sjednotila a dala to lino ;-)
Odpovědět
Dobrý den, předpokládám, že pod to lino stejně tak jako tak stěrku budete muset udělat, ne? My jsme pod stěrku úplně v klidu zalili dlaždice na chodbě. Takže je to jen na Vašem vkusu a domluvě. Jak už tady napsal petrsv, vařit tam budete Vy, ne oni.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?