Marazzi treverkway vs. treverk home

Profilova fotka
Prosím máte někdo osobní zkušenosti s touto dlažbou? Zajímalo by mě, jak je to s údržbou, otisky, odolností a hlavně, jaké jsou mezi oběma řadami rozdíly. Samozřejmě pokud máte jakýkoliv jiný postřeh, sem s ním ;-) . Uvažuji, že bych jedno z toho dala do kuchyně a chodby. Děkuji
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Opravdu nikdo?
Odpovědět
@brokolicenoblhoch máme treverkway betulla na zdi i podlaze a spokojenost.
Odpovědět
@brokolicenoblhoch my máme taky Treverkway Betulla v koupelně na zemi a na údržbu je fajn, není na ní nic vidět, ani žádné otisky. Teď budeme dávat i do kuchyně, ale jiný odstín. Rozdíl mezi treverkhome je v tom, že je rektifikovaná, ale jinak nevím. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@adelkav @ava8 A nedrhne vám na tom hadra, nebo mop? Nedrží se v těch drážkách špína? Opravdu to v ploše vypadá, jako prkna?
Odpovědět
@brokolicenoblhoch nedrhne, nedrží. Hodně lidí překvapilo, že to je dlažba, ale poznat to je.
Odpovědět
Profilova fotka
@adelkav Děkuji, to jsem chtěla slyšet :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. Máme v kúpelni Marazzi Treverkway castagno, údržba ok. mop sa tam nezadrhava. Vyzerá velmi pekne. presne ako pisala adelkav. hodne ludi prekvapuje, ze je to dlazba. Rozdiel mezi touto a home je že home re rektifikovana a tým pádom aj drahšia. Dlažba je hodne tvrdá, takže sa s nou tažšie pracuje.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
mohu vstoupit?? Taktez mame v ocku TreverkMood rovere. Nema nekdo zkusenost u tech nerektifikovanych, zda jde o nejake zasadni odchylky? Ceka nas 75m2 v prizemi.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Přidávám se k předešlému dotazu. Ještě nestavíme, ale líbilo by se mi mit všechny chodby a hlavni místnosti pokryte stejnou dlažbou, coz pri bungalovu je docela plocha a nechci aby nas ta pak výsledná cena kousla do zadku. Takže je velky rozdíl mezi Treverk řadami pokud jsou ratifikované či ne?
Odpovědět
Rozdíl je i v tloušťce, Treverkway je tenší než Treverkhome. Mám v celém přízemí a spokojenost.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@musac Prosím jaky tip máte? Treverkhome? Jste spokojeni? Byla bych moc vdecna za fotky a reference. Díky! @momice
Odpovědět
@lukava mám Trewerkway, kvůli ceně. jen na schodišti mám Treverkhome, aby byl celý schod z jedné dlaždice a nebyla tam spára.
Odpovědět
Článek se načítá
@musac moc děkuji za odpověď, schody mít ani nebudeme. A jak jste spokojení s tím Trewerkway? Dobrá údržba? Rovné pro pokládku? Při té délce?
Odpovědět
@lukava Máme Marazzi Treverkhome castagno, viz fotky. Jsou rektifikované, ale i kdyby nebyly, tak to asi nevadí. Vzhledem k jejich barvě a barvě spárovačky to stejně nepoznáte. To už se víc projeví prohyb po délce. Výrobce jako max. přípustnou toleranci uvádí až 1,5mm (při celk. délce 1200 m to zas není vůbec moc) a když budete pokládat na střídačku jako cihly (okraj jedné dlaždice na střed vedle položené), tak se vám to výškově nemusí moc sejít. Bosou nohou je to občas trochu znát, ale to už patří k věci. I když...., jak tady pozoruji, mnozí by to hodili na neschopného dlaždiče, chudáka.
Odpovědět
@lukava máme Trewerkway betulla. spokojenost maximální, není na to vidět fleky, je rovná podlahář byl spokojený. pokud jede podlahovka tak některé návštěvy nepoznají, že to není dřevo
Odpovědět
@jiri_1477 Děkuji moc za odpověď i odkaz na Vaše album :) podobný problém s "vypouklými" dlaždicemi při pokládce, jak píšete, jsme už jednou řešili i u Raka. Tolerance je tolerance a člověk si na nich nic nevezme i kdyby měl podklad seberovnější a profíka pokladače. Prosím, měl byste nějaké aktuální fotky umyté podlahy, jak to vypadá v interiéru?
Odpovědět
@musac Vidím, že názory se různí. Jak máte dlažbu položenou? Okraj první dlaždice do středu druhé atd.?
Odpovědět
@lukava Zkusím odpoledne doma něco nově nafotit, ale neručím za věrnost barev a odstínů, přeci jen záleží na světle a fotky zpravidla dost zkreslují. V každém případě to fakt vypadá dost dobře. Díky tomu, že to není zrcadlově rovná a lesklá plocha, ale má to strukturu a takový matný povrch, tak opravdu fleky a špína moc vidět není a imitace dřeva je věrná.
Odpovědět
@jiri_1477 Jasně, fotky jsou jen fotky, i tak budu moc vděčna. A díky za reference!
Odpovědět
Profilova fotka
@lukava máme taky marazzi trewerkway betulla - viz fotoblog - asi nejlíp je to vidět v koupelnovém albu a v kuchyňském albu
Odpovědět
@sabcav Děkuji!
Odpovědět
má někdo odstín quercia, prosím?
Odpovědět
Profilova fotka
@lukava mame v 1.patre
Odpovědět
@outeq juu :) a jak jste spokojení? měla byste, prosím, nějaké reálné fotky? ty z katalogů moc neřeknou :/ díky!
Odpovědět
Profilova fotka
Zitra vyfotim, ted nejsem doma. Je super, krasna, luxusni, dole mame betullu, ale tato se mi asi libi vic.
Odpovědět
@zuzabube všimla jsem si u vás v albu, že máte v koupelně. O jaký odstín dlažby treverkhome se jedná? Děkuji!
Odpovědět
@outeq prosím, měla byste fotky té quercia, moc by mi to pomohlo :) děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
Máme ji v chodbě, koupelně, wc a v kuchyni - a za mě veliká spokojenost. Když tak mrkněte ke mě do alba ;-)
Odpovědět
@lukava dcera má doma odstín Quercia. Dlažba je moc pěkná a hlavně praktická. Mám ji v albu.
Odpovědět
@klaire22 děkuji, máte to moc hezké :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?