Máte dlažbu Rako Wood?

Jste spokojeni? Nevypadá to umělě? díky ;-)
Odpovědět
@lucijeje také jsme ji chtěli, ale konečná volba padla na jinou. Jukni do alba @werun83 http://www.modrastrecha.cz/fotoblog/w... , tady jsem se hodně inspirovala. Jinak já mám nafocené pouze toto, plus poslední fotka je v porovnání s Noe
Odpovědět
@lucinkafr ... jééé si zlato zlatovatý ;-) ... mě se takto na fotkách celkem ten wood tmavej líbí, ale musel by být se spárovačkou v podobným odstínu (světlou ee) .... v siku jsem se dívala na jednu dlaždici a přiíšlo mi to takové nic moc, uměloidní ... šmarjá to je tak těžký :-D
Odpovědět
@lucinkafr ... Luci a co jste vlastně nakonec vybrali vy? :-)
Odpovědět
@lucijeje my se nakonec rozhodujeme mezi Rock Lappato a Unistone, ale víc to směřuje k tomu Rocku. Teď v blízké době to budeme kupovat, přítel si to neumí představit na velké ploše, tak se toho lappata trochu bojí, ale myslím, že na něj stejně ukáže ;-) My tuhle dlažbu chtěli do haly (album Jak zařídit halu), ale pak jsme si řekli, že k té šedé půjde jakýkoliv nábytek včetně dřevěného. Ale občas se stejně na tu s dřevodekorem koukneme, jestli neděláme chybu ;-) Ten Noe se nám líbil víc, byl takový přirozenější, ale také právě dražší. Jukni na Noe tady
Odpovědět
@lucinkafr .... Noe se mi taky celkem líbí, ale potřebujeme toho cca 70 m2 a to už by byla řádná pálka ... držím palce ať správně vyberete ;-)
Odpovědět
@lucijeje no právě, my potřebujeme také kolem 70 metrů, proto jsme Noe zavrhli :-N Také dobře vyberte ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Poznám aj krajšiu dlažbu ako je Rako Wood! :-)
Odpovědět
@skalko1601 ... no to já taky :-D, ale za dva a půl tisíce metr a podobné cenové relace a to za to prostě nedám 8-) ... tak dej tip, budem rádi ;-)
Odpovědět
@skalko1601 tak sem s tipmi
Odpovědět
Profilova fotka
@janino tabula !cenovo dostupná vzhľad a kvalita 1 trieda keď so sňou robil,nemal som žiadný problém, planitarnosť skoro řiadná a predovšetkým presná!
Odpovědět
@skalko1601 a kde je teda konkretna dlazba?? co znamena "tabula" netusim
Odpovědět
Profilova fotka
@janino Rondine - tabula
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dnes urobená vinilová podlaha :-)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
@skalko1601 ... no dlažba vypadá krásně ... a za kolik je metr? ... nikde to na webu nemůžu najít ... díky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
skalko@1601- lucijeje dlažbu predavám po 29,59€ v prípade že pokládku budem robiť ja? viem dať zľavu! :-) dlažba je vyhradne vozena len na zakazku po obiednaní na sklade máme myslím že asi 87m2 kolko by ste potrebovala?
Odpovědět
Profilova fotka
@lucijeje http://3dobchod.proceram.cz/sedy-tabula/
Odpovědět
@sabcav .... jé děkuju, ta světle hnědá se mi moooc líbí .... potřebovala bych ji ale vidět v reálu =-) .... @lucinkafr, co na ni říkáš?
Odpovědět
@lucijeje no ta nevypadá vůbec špatně, jen my jsme zatížení na to Rako, to víš, patrioti, i když dnes už to taky až tak moc už neplatí :-D Ale ta z těch fotek nahoře vůbec není špatná, co je to za výrobce?
Odpovědět
@lucinkafr ... výrobce je firma Rondine .... tuším že italijáni :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
@skalko1601 dobry den,kontaktujte ma do ip,ohladom dlazby rondine,dlazba+praca na ploche 22 m2 +z toho aj soklova cast....dakujem
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Dobrý den, rád bych oživil téma, jestli má někdo doma dlažbu rako wood nejlépe v bílě barvě a zdali by se mohl podělit o zkušenosti popř. i nějaké fotky. Děkuji
Odpovědět
I já chtel dlažbu rako Wood. Specialista na dlažbu me od toho odrazoval, protože rako Wood není kvalitní. Je to jakoby jen fotka toho dřeva. Vůbec to není do hloubky. Co to znamená? To znamená že se da lehce odrit.
Odpovědět
MARAZZI Treverk Home to nie je, ale podla mna cena odpoveda kvalite. Oproti lacnejsim sa vzor neopakuje. Ta dlazba nie je reliefna a odriet sa ta rovnako ako kazda dlazba z glazurou.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme Rako wood, Je taková hrubší na dotek. Já jsem s ní spokojená - více méně to byla láska na první pohled, měli jsme jinou dlažbu dekoru dřevo v bytě - od jiného výrobce, ale byla tak o polovinu levnější - také jsem na ní hned zaznamenala tři ťupky. Na této v domě jsem zatím neviděla žádnou vadu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?