Máte zkušenost s korkovou podlahou?

chtěla bych se zeptat jsetli někdo nemáte korkovou podlahu a jaké s ní máte zkušenosti?? moc děkuji za všechny vaše názory a zkušenosti :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, korek máme skoro v celém bytě. Jsem s ním maximálně spokojená. Máme lepený, lakovaný až po položení. Není na něm vůbec nic vidět, údržba úžasná :-) Teď jsou samozřejmě už lepší a rychlejší pokládky, jako plovoucí korek.
Odpovědět
Profilova fotka
Zažila jsem jednu korkovou podlahu a vlastnosti měla opravdu dobré až na jednu výjimku: hrozně bledla na světle. Nevím jestli byla např. jen špatně nalakovaná nebo je to obecný problém u korku, ale fakt se to nedalo..
Odpovědět
Profilova fotka
tchýně má korek v kuchyni takový čtverce lepený k zemi nejspíš,udržba dobrá,neni na tom nic vidět akorát spáry mezi jsou clkem už velké,černe,a plne zašlapan špíny
Odpovědět
Korkovou podlahu mame v oby, jsme max. spokojeni, neznam nic uzasnejsiho nez tento material - co se tyce pocitu pri chozeni - mekonke, prijemne teple, cely rok v ponozkach, v lete uzasny pocit pri chozeni bosky ci po vykoupani..V tomto se mu zadny jiny material nevyrovna. Proti blednuti je nejvhodnejsi mit v oknech zaluzie a nepoustet ostre prazici slunko, zaluzie alespon naklopit proti slunku. Korek mame 20. rokem, zadne spary videt nemame. Toto je dusledek ne uplne dokonale provedene pokladky. Vim o cem mluvim, manzel je podlahar :) Po vice letech je akorat vhodne korek prelakovat - pokud dochazi k ubyvani vstvy laku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?