Novilon Structura podlaha - recenze

Profilova fotka
Prosim mate nekdo na podlaze tento typ? Moc děkuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@baxi Jani, já teď taky pokukuju po podlahách a Novilon mě celkem zaujal cenově....Vy už máte něco vybraného? Já pořád hledám, studuju....budeme mít podlahovku, chtěla bych vinyl, zjistila jsem, že by měl být kvůli tomu topení lepený, cenově se pohybuje kolem 1000kč/m2, což by jen na podkroví bylo 100tis.-no mazec :-( Tady se mi líbí, že je to v rolích, podkládka asi jednodušší, cena taky přijatelná.
Odpovědět
Profilova fotka
@x142071 Romi my jdeme urcite do role. Slysela jsem pribehy jak se ty lepene dilce casem rozjedou, ze tam strcis sirku :( a navic ty role maj krasny dekory takze neresim. Do obyvaku a kuchyne jsem premyslela ze dame neco drazsiho kolem cca 600,- ale ted se nam libi dekory u Tarkettu a ceny jdou do 400,- :)) a chystame se nekde mrknout na tarkett fabric 200 exclusive barva Smoke, jsem unesena. jen nevim jak by to na cele plose vypadalo:) no a hlavne ono to na netu vypada kolikrat uplne jinak nez veskutečnosti, tak uvidim :) a jinak jak rikas ta cena, celkove kdyz vemes cenu polystyrenu pak podlahovka pak zaliti... jestli bude potreba nivelacka... to mas vsechno hrozne penize :( takze hold bude levnejsi varianta pvc :)
Odpovědět
Profilova fotka
@baxi Já si právě taky říkala, že dolů do obýváku a do kuchyně dáme klidně i něco dražšího. Ale to podkroví bych ráda vyřešila tak kolem 500kč/m2. Máme tam přiznané sloupky, takže bych asi radši dekor dřeva, v té roli se mi to taky víc zamlouvá...
Odpovědět
Profilova fotka
@baxi Jani a už jste se teda pro něco konkrétního rozhodli? ty asi nechceš dekor dřeva,že?
Odpovědět
Profilova fotka
@x142071 ted jsme nikde nebyli mrknout pac jsme si zase hrali na zedniky, ale ted mame "hotovo" tak nekde mrkneme a bud bude drevo nebo ta jednobarvena nadhera :) musíme to videt nazivo a a jinak co sem cetla tak jak novilon tak tarkett si lidi chvali, kamarad dela často s Tarkettem jupiter - levna varianta a rikal ze lidi spokojeni ze nemá reklamace. Tak uvidim no mame to i tezsi v tom ze mame dekor dreva na oknech i vevnitř. Tak uvidíme ještě to moc nehrotím pač netuším jak to máme vyschnuté :) ale hlavně nám to celé brzdí kanalizace v Kyselovicích :( na tu marně čekáme.
Odpovědět
Profilova fotka
@baxi My taky ještě nemáme zavedenou kanalizaci, takže kolaudace bude v nedohlednu. Naštěstí nemáme hypotéku, takže nás nic netlačí. Jinak my budeme mít okna zevnitř bílá, ale musím to zase ladit s těma sloupkama....ty jsou ze smrku, tak asi něco světlejšího. A ten Tarkett je teda jakoby to samé, v roli, ale prostě jiná firma? A cenově vychází líp? Budete si lepit sami?
Odpovědět
Profilova fotka
@x142071 nas to nastesti taky papirove nijak netlaci ale chteli bychom bydlet..:(.. jj to je jasne tobe to ovlivnuji sloupky :) Prijde mi to to samé jen asi levnější, já uz jsme vzdala porovnavani naslapne vrstvy a takových tech parametru... uz mi z toho jde hlava kolem ;-) tak asi vezmeme co s ebude libit a hotovo nejaky rok to snad vydrzi :D... jj sami pomuze nam ten kamarad co dela lina je tady z Chropyně :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?