Obklad schodiště bez bočních lišt

Nemá někdo z vás obklad schodiště bez bočních lišt, tj. že by na boční stěně schodiště byla jen omítka? Prosím o zkušenosti s tímto řešením - špiní se stěna při vysávání, vytírání apod.? Z vzhledových důvodů (chceme obkládat jen stupně, ne podstupnice) se nám tam to boční lištování nehodí, ale na druhou stranu bych nerada měla podél schodiště fleky od úklidu. Děkuji.
Odpovědět
@renatka_k my to tak mame v planu. Realizace bude ale az na jare. Napadaly nas stejne otazky/pochybnosti jako vas, ale jdeme do toho. Kdyz nas to bude stvat, tak to olistujeme, ale osobne si myslim, ze na to nedojde. Planujeme dat alespon nejakou odolnejsi barvu.
Odpovědět
Profilova fotka
@renatka_k plánuji stejně. do domu chci stejně mít všude omyvatelnou barvu takže se toho ani nebojím. ty lišty se mi nelíbí a na jedné straně schodiště by to ani technicky nešlo..takže bez 🙂
Odpovědět
Take mam pouze omyvatelnou barvu na stenach. Schodiste mam bez soklu a udrzuje se mi skvele. V koupelne jsem se k soklu nechala presvedcit a je to pro me utrpeni.
Odpovědět
@puhelin jakou barvu jste dala k tomu schodisti?
Odpovědět
@t_makovice V celem byte mame bud bily Dulux nebo bily Primalex (delali jsme to na 3 etapy). Primalex se mi udrzuje lip. Az prijede manzel domu, zjistim presny typ.
Odpovědět
@puhelin Jak jste prosím v případě omyvatelné barvy řešili přechod mezi výmalbou stěny u schodiště a výmalbou jinde (na navazujících stěnách)? Není rozdíl mezi omyvatelnou a neomyvatelnou barvou okem patrný?
Odpovědět
@renatka_k Vypada to uplne stejne.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?