Plovoucí podlaha s V-spárou. Máte zkušenost?

Máte někdo skušenost s plovoučkou s V-spárou? Moc se mi líbí ,ale mám strach že kdyby mi tam něco děti vylili že se to hned dostane dovnitř a začne se zvedat. Nebo je to nějak ošetřené?
Odpovědět
Máme podlahu s V-spárou od Balterio a máme i malé dítě :-) , bydlíme v domečku už skoro 2 roky a není s ní žádný problém. Stejně se musí vytírat a když se něco vylije, tak se to také hned utře, jsme s ní moc spokojení. x-)
Odpovědět
Když už něco vyleješ,je jedno jestli tam máš V-spáru nebo ne,zvedne se ti to stejně.Ošetřené to je nějakou impregnací,pokud hned setřeš nic se nestane,nesmíš tam vylejt kýbl vody.Co se týče V spáry chtěl jsem ji taky ale pak jsem si to rozmyslel a jsem radši ,že ji nemám,už se mi nelíbí.Je to věc vkusu.
Odpovědět
Profilova fotka
@jirrat my máme V-spáru a jsem spokojená:) vypadá to moc hezky a rozhodně je to ošetřený, takže to není "otevřený", takže se toho neboj a pokud se ti líbí, jdi do ní:)
Odpovědět
Profilova fotka
@jirrat Máme Balterio magnitude a výrobce uvádí, že drážky jsou ošetřené proti vodě. Máme tuto plovoučku i v kuchyni a tam mám věčně něco rozlitého. Zatím OK. Podlaha se nám pořád líbí, ty drážky jsou efektní, každý si myslí, že je to dřevo.
Odpovědět
Tak jdeme do toho. Děkuji za rady :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?