Pod krbova kamna

Dobry den, Mam mala kaminka na nozkach a potrebovala bych neco pod ne. Napadlo me vyrobit schudek z ytongu (proste jen 2 polozene a slepene k sobe a oblozene dlazbou). Nebo nejaky velky nepravidelny kamenny slapak, pripadne velkou dlazdici. Mam na zemi drevenou podlahu, takze jenom plech se mi davat nechce kvuli zahrivani. A vyrezavat ji nebudu, takze neco, co se polozi na ta prkna. Mate prosim nekdo neco jineho nez sklo, plech nebo zapustenou dlazbu? Dekuji.
Odpovědět
Profilova fotka
dobrý den, také by mě zajímalo, co mají lidé pod kamny (ne sokl s dlažbou, ne plech). Plánujeme vinylovou podlahu i pod kamna a na to položit velkoformátovou dlaždici případně kámen. díky za nápady
Odpovědět
@linduschka81 my máme sklo
Odpovědět
Profilova fotka
@candat díky za fotku. To vypadá moc pěkně. můžu poprosit o rozměr a přibližnou cenu?
Odpovědět
@linduschka81 teď nevím přesně, ale asi 1x0.9m, 8 mm vysoké s fazetou-to je to zkoseni po krajích. Cena byla kolem 5 tis.
Odpovědět
Profilova fotka
@candat diky za informaci. Tak nejak jsem myslela, ze se to bude pohybovat. A ted kdyz na tom mate kamna a topite, uklizite okolo..jestli se pod to sklo nedostane binec nebo to sklo prilne k podlaze? Rikam si, ze by bylo lepsi nepruhledne nebo treba deska z kamene.
Odpovědět
@linduschka81 sklo jsme objeli průhledným silikonem. Prodává se pod něj i těsnění.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?