Podlaha bělený dub, jak ladit zbytek domu?

Prosím Vás, vy kdo máte tuto podlahu jakou máte např. barvu kuchyňské linky nebo barvu stěny v obývacím pokoji, případně jaké barvy máte doplňky? A jak jste spokojeni s touto podlahou nepůsobí moc studeně? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@gardena Ahoj, linku máme bílý lesk, desku a zádovou desku dub bardolino, ostatní nábytek převážně bílý lesk/dub sonoma. Na doplňky (lapače prachu) si moc nepotrpím, když už tak v bílé nebo nerez. Podlaha studeně nepůsobí, jen studená je (ale nemáme podlahové topení). Návštěvy chválí, ale podle mě vypadá líp na fotkách než naživo. Nicméně, nic na ní není vidět (prach, chlupy, ...)
Odpovědět
My budeme mít něco jako bělený dub - nejsme si úplně jistá, nemělo to přesný název jen číslo a nemám to nikde vyfocené. Ale budeme mít všechno bílé. Linku bílou (ale tu hlavně proto, že máme malý dům a tmavá by působila blbě), bílý nábytek, sedačku šedo-bílou. Doplňky nějaké barevné, přijde mi že zrovna tato podlaha nabízí spoustu možností a ladí k ní skoro cokoli. Jen tam nebudeme mít žádné jiné dřevo. Spousta lidí ho tady má, že mají právě takovou bílo-šedou podlahu a třeba nábytek se dřevem jako je dekor bříza a tak. To mě se nelíbí, podle mě má být dřevo jenom v jedné-max dvou barvách. My budeme mít ještě dřevěný dekor na dveřích (tmavý) a tím je to vyčerpáno. A proto vše bílé.
Odpovědět
@ba2te Ahoj, děkuji moc taky mám představu vše hodně do bíla, ale měla jsem strach, aby to nevypadalo moc sterilně. My máme podlahovku v celém době, protože já jsem neskutečně zmrzlá, takže mě bylo určitě chladno od nohou, my máme nyní doma koberce a já na to nedám dopustit, kdyby bylo na mě, tak jdu opět do koberců, ale manžel nechce ani slyšet. Jinak mě se ta podlaha líbí, já už vybírám podlahu od vánoc a nic nejsem schopná si vybrat, protože se mi nic nelíbí a ten bělenej dub je jedinej kterej mi padl do oka já hlavně nechci tmavou podlahu a nelíbí se mi moc dřevo, takže nic hnědého. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@gardena mrkni k nám, máme podlahu bělený dub v celém domě (něco málo fotek v albu mám...)
Odpovědět
@gardena mám taky v celém domě(blog)
Odpovědět
@lagys Ta červená s tou tmavou je fakt luxusní to vypadá moc hezky k té podlaze to jde, tak já jsem teď zase úplně v háji, protože fakt nevím jestli nemám ještě úplně všechno přehodnotit čím více inspirací tím více nevím jak dál :-(
Odpovědět
Dříve jsem taky uvažovala o podlaze světlé, nějaké bělené a nemohla se furt rozhodnout, proto jsem si sestavila toto album: http://www.modrastrecha.cz/blog/angie... Věděla jsem, že budu chtít převážně bílý nábytek a nakonec jsme se rozhodli pro podlahu v dekoru dubu, protože mi to přišlo že to ten prostor otepluje. Tak snad třeba pomůže vyřešit dilema.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?