Podlaha Fatraclick dub capuccino, máte ji někdo?

Máte někdo vinylovou podlahu fatraclick dub capuccino? Jak jste spokojeni? Nemáte někdo reálnou fotečku položené podlahy, díky
Odpovědět
@lednacek8 Ahoj, taky se nám líbila a vybrali jsme si ji do domu na klíč od RDR. Montáž proběhne v květnu, tak na začátku června bych mohl snad ukázat nějaké fotky. Nevím, jak na to spěcháš. Ale v nějakém podlahovém studiu by ji mohli mít, nebo někdo tady. Zkus třeba zavolat do http://www.vpodlahy.cz, zda v některé z prodejen ji nemají položenou na ukázku (jsou to vždy kousky, ale lepší, než samostatné "prkno". Je to novinka, tak ještě není tak rozšířená, jako nabídky z předchozího vzorníku fatraclicku.
Odpovědět
@dejvi No právě že už na to docela spěcháme, včara jsme zalili podlahové topení a za 3 týdny můžeme pokládat, ale zatím nemáme co :-) Tak už honem vybíráme. Viděla jsem dnes právě to jedno prkno, docela se mi líbilo, ale jak říkáš, není to podlaha v celku.
Odpovědět
@lednacek8 Jojo, my jsme se taky rozhodli jen na základě toho jednoho prkna. Zase si myslím, že se toho netřeba obávat, ale chápu, že to chceš vidět vcelku. My to objednávali už v lednu a to ještěs kutečně nikde nebyla položená, i když jsem obvolal ty prodejce. Teď už by to ale mohlo někde být ;)
Odpovědět
@dejvi díky, zkusím
Odpovědět
@lednacek8 Pro jakou podlahu jste se nakonec rozhodli? Je to tedy dub capuccino? Chceme si ji taky dát, ale váhám......
Odpovědět
Nakonec jsme se rozhodli pro laminátovou podlahu Balterio.
Odpovědět
@lednacek8 Tak koukám, že už jste vybrali jinou podlahu. Jinak Fatra click dub capuccino je k vidění u mě v albu, i když ještě není úplně dokočeno, tak nejsou lišty a leží na tom papíry.
Odpovědět
Nakonec ano, máme podlahové topení a nechtěli jsme nam nakonec dávat podlahu, co obsahuje ftaláty, když se neví, co to udělá za 10let. Budeme pokládat laminát a dlažbu. Ale máte to pěkné, je to tedy fofr na stavba.
Odpovědět
Prosím prosím o upřesnění, zda je u Fatra click dub capuccino povrch strukturovaný nebo ne… neumím to z fotek poznat, docela se mi líbí barva ale nechci hladkou podlahu, chci se strukturou :-) dík všem za odpovědí.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
Zdravím. Mohu se zeptat na zkušenosti s podlahou FatraClick? Jak jste s ní spokojeni, není např.hlučná? Co údržba? A jak pokládka, pokládali jste si ji sami nebo firma? :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Podlahu máme v celém domě už 3 roky a jsme naprosto spokojeni. Nyní budeme dávat do zbývajících dvou místností, kde jsme zprvu možná trochu nešikovně zvolili koberce, které se nám přestaly líbit. Už se na ni těším. Máme dub karpatský, je se strukturou a co se týká údržby, bezproblémová. Z hlediska hlučnosti určitě lepší než laminátová a určitě i teplejší a také neklouže!! Zkrátka spokojenost.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?