Podlaha z Hornbachu - jste spokojený?

Dobrý den, jaká je kvalita podlah z Hornbachu? Máte někdo zkušenosti? Dnes jsme byli v Hornbachu a přišel nám zaklapávací vinyl levný cca 500 Kč. Všude na internetu jsme našli kolem 800 Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
@baruska603 Ahoj, ráda bych obnovila diskuzi, protože mám stejnou otázku. Nekoupili jste ho náhodou? Nemáš nějaké zkušenosti? Vybrala jsem si tam totiž přesně odstín vinylové podlahy, který jsem hledala, ale cena mi přijde podezřelá.. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Nám všichni řemeslníci při stavbě tvrdili, že z těchto obchodů, jako Hornbach, Baumax, Obi a pod. Nemáme tohle zboží kupovat, že je to prý o kvalitě. Měla jsem také vyhlídnutou podlahu v Hornbachu, a nakonec jsem koupila podobnou za také dobrý peníz v podlhářském centru. Ale vlastní zkušenost nemám, tak těžko říct.
Odpovědět
@meesha83 Ahoj, nakonec budeme mít podlahu z podlahářství. Taky nám říkali že v hobby marketech prodávají jen nekvalitní a že ani nemá cenu za to utrácet. Budeme mít nakonec plovoučku za 399 m2. Zajímavé je že v 2 obchodech byla ta samá podlaha, v jednom za 560 Kč a v druhém za 399 Kč vzdálenost od sebe 15 km.
Odpovědět
Profilova fotka
@baruska603 @meesha83 ahojky, tak co se týče kvality mnoha věcí, jsme s hornbachem velice spokojení, nedá se s takovým baumaxem vůbec srovnávat. Máme položeno 50m vinylové podlahy na HDF desce, za 550,- a jsme max.spokojeni. Žádné škrábance, jako tady referovalo spousta lidi,kteri si pořídili vinyl.
Odpovědět
Profilova fotka
@elza42 @baruska603 @veveronika diky moc za vsechny nazory, holky. Tak se asi pro srovnani podivam i jinde ;)
Odpovědět
My máme tu nejlevnější plovoučku z hornbachu (nebylo to ani 200Kč/m2) přes 3 roky a zatím spokojenost, je stále jako nová. :-) ale jak je to tam s kvalitou vinylu bohužel neporadím..
Odpovědět
A nechcete raději kvalitní nalepovací vinyl z Anvitrade?
Odpovědět
A nevíte o nějaké dobré prodejně, kam se podívat v Brně?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@sabejn Proč byste doporučil spíš lepený než zaklapávací vinyl?
Odpovědět
@sedrika2 my kupovali v XXL podlahy - je to kousíček od Hornbachu... mají vše, dřevěné, vinyl, laminát..
Odpovědět
@denessa nám zase podlahář doporučil právě vinyl na zámky, že ten se do sebe hezky zacvakne a drží. Kdežto ten lepící se prý časem může rozjíždět a vzniknou drobné spáry. Dali jsme na jeho rady a objednali click vinyl.
Odpovědět
@denessa taky nám doporučovali click
Odpovědět
Článek se načítá
@veveronica Chci se tez zeptat. Veveronico, jak jste s odstupem casu spokojeni? Diky!
Odpovědět
My právě taky plánujeme ten clik (i když cena je teda o dost dražší než lepený), ale zajímal mě argument pro lepenou variantu...
Odpovědět
Profilova fotka
@houzkova Zdravím, stále spokojenost trvá. Podlaha je bez škrábanců a ani se nerozjíždí :)
Odpovědět
@veveronica Tak bezva, moc dekuji za info! :)
Odpovědět
@vitkovi Kvalitně položený lepený vinyl se nerozjede, ani kdybyste u něj stála s horkovzdušnou pistolí. Pokud je podlahář idiot a po**re to, tak se pak nesmí člověk divit, že mu podlaha ujíždí. Je to jen a jen o pohodlnosti podlahářů. Ten, kdo někdy dělal s oběma druhy, bude samozřejmě pro click variantu, protože je to jednodušší a může dost věcí odrbat. U lepeného je prostě potřeba nebýt zmetek a snažit se.
Odpovědět
Profilova fotka
@denessa lepený vinil pokud se odlepí na jednom místě lze vyměnit pouze poškozený díl u clicku se musí rozebrat celá podlaha od stěny k místu poškozeného dílu. ;-)
Odpovědět
@jirkonson Nemusí, viděl jsem tiu video s opravou jednoho segmentu. Jestli je to nono nevím (spíš ne), ale tady je odkaz: https://www.youtube.com/watch?v=DDFH6...
Odpovědět
Tak já taky stále nevím. Máme topení v podlaze a na něm též litý beton. Byla jsem rozhodnutá pro plovoucí podlahu( je levnější a položili bychom si ji sami ) Máme asi 100m* tak by to vyšlo do padesáti tisíc. Ale podlaháři mě zrazují, že přes to půjde málo tepla. Prý je lepší lepený vinyl, ale ten potřebuje stěrku...a jsme na 100 000 Kč. A pak se v tom vyznejte každý nám radí něco jiného.
Odpovědět
@jablkaahrusky mame lamino z Hornbachu, taky podlahovku a OK...
Odpovědět
Řeším to samé a nejspíš půjdu do clicku. Za stěrku, broušení a lepení ušetřím tolik, že ten rozdíl v topení nebude do konce života vyšší než ušetřená částka. Navíc se mě nezačnou rozjíždět mezery. Půlku baráku budu mít stejně v dlažbě. Je to opravdu dilema. Ti co vinil lepí a živí se tím, budou vždy doporučovat jednoznačně lepený, což snad nikoho nemůže překvapit.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Rada bych napsala zkusenost. Chteli jsme click, jelikoz lepena varianta nam prijde jako lino... Click se zda byt odolnejsi. Meli jsme vybranou podlahu v Hornbachu ale na rady vsech jsme objizdeli podlahova centra. Nakonec jsme v Hornbachu poridili vinyl od znacky Paradon, ktery se prodava v podlahovkach za 1200,-, my mame to same z Hornbachu za 719,- 😂 Takze radost velika. Takze at zije Hornbach!
Odpovědět
Profilova fotka
@baruska603 Pokud není levnější cesta přes internet, tak klidně i ten Hornbach. Kvalita zboží nezáleží na prodejci, ale na výrobci. Mám plovoučky z Hornbachu i 70Kč/m2 a fungují i v bytech se zedníky. Bagančata, rozlité víno.... V podstatě jde pouze o to, kterým prodejcem se necháte obrat a o kolik. I stovky % :-) Platí obecně.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?