Podlahové topení - vinyl click nebo lepený?

Profilova fotka
Stále se plácám ve výběru podlahy pro náš dům. Budeme mít všude podlahové topení. Byla jsem rozhodnuta pro lepený vinyl z důvodu lepšího prostupu tepla. Teď jsem se však jsem se dočetla, že vinyl lepený je tvrdší při chůzi díky slabé vrstvě materiálu, naopak klikaný je prý příjemnější při chůzi a navíc je teplejší (v období kdy se netopí) a lépe zvukově izolační díky silnější konstrukci. Vy kdo máte klikaný, opravdu to dostatečně vytopí dům? (jiné topení než podlahové mít nebudeme) a naopak vy, kdo máte lepený, máte pocit, že je tvrdý a v létě studený? Můžete mi prosím napsat Vaše zkušenosti s vinylem ať už lepeným nebo klikaným ve spojení s podlahovým topením? Snad nám to pomůže k finálnímu výběru podlahy. Moc děkuji.
Odpovědět
Mám lepený a naprostá spokojenost.Že by byl studený mě nepřijde.V létě naopak příjemný.Mám el.podlahovku a prostup tepla je super.Náhled v blogu.
Odpovědět
Profilova fotka
@lagys Děkuji moc, už jsem Tvé příspěvky pročítala i v jiných diskuzích. Zřejmě jsi jediný, kdo se rád podělí o své zkušenosti.
Odpovědět
Taky mame lepeny a nepride mi tvrdy a studeny vubec ne. Mozna s tou zvukovou izolaci bude na tom lip click a nebo moc dupeme :D nemuzu ale porovnat
Odpovědět
@sopta78 49 stran http://www.modrastrecha.cz/forum/podl...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?