Podlahy Classen - ceramin Neo 2.0 (zkušenosti)

Prosím, máte někdo zkušenosti s vinylovou podlahou řada CERAMIN Neo 2.0. od firmy Classen? V minulosti prý s ní byly problémy a reklamace...na teple se roztahovala, vydouvala, odlepovala. Velké plus pro ni hraje, že je zdravotně nezávadná, bez ftalátu a ekologická, ale jestliže není kvalitní, tak do ní nejdeme. :-(
Odpovědět
Nikdo nemá zkušenosti?
Odpovědět
Profilova fotka
My si pred 14 dny nechali polozit. Takze doufam,ze nebudou problemy,o zadnych takovych reklamacich jsme neslyseli.
Odpovědět
@katherin87 díky za odpověď. Podlaha by měla být už v pořádku. Ale co jsem se dočetla, tak do r. 2015 s ní opravdu byly problémy. Od r. 2017 pozměnili složení a prý snad dobrý....my máme ještě na podlahy čas, zatím zjišťujeme možnosti :-)
Odpovědět
Ahoj, stejně jako fidorka také zatím jen hledám, co do nového domu. Do kuchyně a obýváku asi budeme chtít "vinylové" nové generace bez PVC apod. a tomu vyhovují podlahy Classen Ceramin (chceme řadu Neo), Wineo Purline a Ecoclicks. Katherin87 - vím, že máte položeno necelé 2 měsíce, ale i tak se chci zeptat, zda je vše ok a zda se podlaha jeví odolně ;-). Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@katherin87 můžu se zeptat, sice po krátké době užívání, ale jak jste s ceraminem spokojení? Máte klik na podložce? A jaké podlahové topení? Děkuji. :-)
Odpovědět
@katherin87 Dobrý den, můžete mi prosím napsat jak jste s odstupem spokojeni s Ceraminem? Opotřebení, údržba, výhřevnost topení? Jaké máte topení? Máte click systém nebo lepený? Mockrát Vám děkuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Dobrý den, zeptám se, pořídil jste někdo další Ceramin? jak jste spokojení? děkuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@evakope Dobrý den, pořídili jste nakonec Ceramin? Děkuji.
Odpovědět
@katherin87 Dobrý den, jakou máte prosím zkušenost s podlahou ceramin? Uvažujeme o jejím pořízení..děkuji Jana
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?