Podlahy Egger, máte zkušenost?

Dobrý den, můžete mi, prosím, někdo napsat, jaké máte zkušenosti s plovoucí podlahou od firmy Egger? Díky moc. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Rada bych ozivila diskuzi, mate nekdo zkusenosti s plovouci podlahou Egger? Uvazujeme o ni, tak bych rada nejake dlouholete zkusenosti. Diky moc;)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Oživuji diskusi, máte někdo zkušenost? Děkuji.
Odpovědět
@janazzz Ahoooj, my máme plovoucí laminátovou podlahu od Egger. Renovovali jsme kuchyň a jídelnu. Musím říct, že kdybych šla do laminátu znovu, nebojím se ji použít i v novostavbě. Třeba konkrétně my, budeme mít podlahovku, takže nám studený laminát neva a co je plus, že má krásné dekory a člověk si ji bez potíží položí sám. Když je alespoň trošku zručný 😄 Také dávat pozor na rovný povrch, kam se pokládá. Má tendenci vyskakovat se zámečků, ale nerozjíždí se, jen nedrží v sobě. Takže za mě určitě doporučuji, pokud chceš podlahu za rozumný peníz, hezkou a máš na to připravený podklad 🙂
Odpovědět
Máme ji ve výběru. Ještě když jsme oblížděli showroomy, porovnali jsme více dodavatelů a v poměru cena kvalita nám vyšlo nejlépe Egger a Quick step s tím, že jinde by to taky šlo, ale nevybrali jsme dekor. Máme tedy předvýběr Quick step Eligna (cena za krytinu plus příslušenství, co je k tomu potřeba - 69.000,- a Egger Pro (cena 52.600,-). Uvidíme těsně před realizací, pro kterou se rozhodneme 🙂 Máme toho cca 96m2 - OP, kuchyně, jídelna a dětské pokoje. Zbytek je dlažba.
Odpovědět
Děkuji za info. Šlo mi spíš o ty jejich živé podlahy. S těmi má někdo zkušenost?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@cankikris dobrý den, mohu se zeptat pro kterou podlahu jste se nakonec rozhodli ? děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?