Pokládka PVC vlastními silami, dá se zvládnout?

Profilova fotka
Dobrý den, máme vybrané Pvc do kuchyně a chodby. Ale ceny pokládky se nám zdá dost vysoká za 25m.čtver. 7tisíc.... Dá se pokládka zvládnout i svépomocí?
Odpovědět
Profilova fotka
Lino jsme si v domku nechali položit prodejcem, ale cena nebyla rozhodně tak vysoká, jako u vás. Vzhledem k velikosti místnosti a lepení lina, jsme to nechali na odborníkovi. Druhé lino, které jsme pokládali v ložnici, nám také dělal pán z firmy, protože to byly dva pásy lina a spojoval je k sobě. Ovšem naši si lino položili bez problémů. Ale měli jeden kus, který nelepili ani nespojovali, takže to bylo lehčí. Myslím, že na spojování nic není. Dají se na to koupit taková lepidla s jehlou a tím se to spojí. Nebo zkuste oslovit někoho jiného, třeba za pokládku nebude chtít tolik.
Odpovědět
Profilova fotka
Také nás v brzké době čeká pokládka PVC a taky si to chceme položit sami vzhledem k vysoké ceně za pokládku. Takže uvidíme jak to dopadne :-) . V okolí známe pár lidí, kteří si to také pokládali sami a říkali, že se to dá zvládnou :-) . Přeji hodně zdaru a pak písněte, jak to u vás dopadlo :-) .
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?