Ponicena betonova podlaha

Ahoj, rada bych si nechala poradit, co delat s ponicenou betonovou podlahou v novostavbe. Mame vylity beton na podlahovem topeni (uz nekdy z kvetna), pak se samozrejme delalo spoustu dalsich praci na dome, takze se beton na mnoha mistech narusil a jsou tam prohlubne (treba i 2mm), viz foto. Na tuto podlahu chceme polozit clik celovinyl s integrovanou podlozkou tl. 5,5mm a ja se bojim, ze se ty prohlubne v betonove podlaze casem proslapnou a budou znatelne... Bohuzel si nemuzeme dovolit vylivat celou plochu nejakou nivelackou atd, protoze by nam pak nesedela vyska podlahy napr. u HS portalu. Jeden remeslnik nam nabidl, ze by narusena mista "vyplnil" flexibilnim lepidlem na dlazbu. Mate prosim nekdo s timto zkusenosti/radu, co a jak nejlepe udelat? Diky
Odpovědět
Vážně, to nestojí za řeč, běžná struktura. U betonových podlah neřešte "mm" prohlubně. O podlahovou krytinu bych se nebál, zvlášť u plovoucích na podložce.
Odpovědět
Tohle ať si rozhodnou podlaháři. Vystěrkování spravbetonem nebo nějakým podobným materiálem je určitě možné, ale finální slovo musí mít ten, kdo bude pokládat podlahovinu, musí si držet záruku, tak ať si to posoudí sám.
Odpovědět
@obludak prave, ze si budem podlahu pokladam sami, takze si poklad v chceme adekvatne pripravit...
Odpovědět
@lzenkova V tom případě se s nějakým podlahářem jen poraďte. Přes internet těžko posoudit použitelnost povrchu....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?