Poraďte podlahu do kuchyně a obýváku

Profilova fotka
Prosím o radu...už mi tak trochu chybí nadhled x-) Horní patro : ložnice a dětský pokoj budou bílé palubky, viz obr.č.1 koupelna černo bílé kostky viz obr.č.2 co do kuchyně??? Dolní patro: zádveří černo bílé kostky viz obr.č.3 co do obýváku??? Ráda bych do obou místností, kuchyně i obýváku dala ty bílé palubky, ale v kuchyni se bojim, jak se to bude uklízet a v obýváku bude podlahové topení |-| Jakýkoli názor vítán ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vážně nikdo s názorem? x-)
Odpovědět
@veverka.dada a jaká bude kuchyně jako taková?! Bílá?! Já bych dala jednobarevnou dlažbu - bílou nebo černou. Uklízet se ti budou obě stejně blbě;-):-D a navázala na to ty bílé palubky (to je jako dřevěná plovoučka nebo co?)¨do obýváku - ale také záleží na zařizovacích předmětech...- tedy podle toho, jestli máte spojenou kuchyn s obývákem..
Odpovědět
Profilova fotka
@scared kuchyňská linka bude bílá a pracovní deska dřevěná...a právě dlažba mi připadá dost studená, v kuchyni nebude podlahové topení :-| ale taky si myslím, že by to asi chtělo něco jednobarevného, nejlépe nějakou světle šedou nebo krémovou...ale právě nevím, co protože původně to měl být vinyl, ale nic takového jednobarevného jsem nikde neobjevila :-| obývák je v jiném patře, než kuchyně, bohužel...a právě na ten navazuje chodba, kde chci stejnou podlahu jako v obýváku a pak zádveří, kde budou ty černobílé dlaždice...v obýváku dlažba být může, tam bude podlahové topení ;-)
Odpovědět
@veverka.dada v tom případě bych se snažila sjednotit podlahu v kuchyni s barvou desky, když se bojíš bílé dlažby. Jinak v kuchyni by mi nevadilo (mám to tak), mít dlažbu a mám ji i bez podlahovky. NEtrávím tam celý den a od toho teplého vaření si ráda občas ochladím nohy. Navíc většinu času - v zimě hlavně - chodíme v pantoflích, takže to nevadí už vůbec.Jinak já mám kuchyň bílou - dvířka, korpusy ořech a podlahu máme smetanovou krémovou defilé rako. jinak v obýváku dlažbu nemáme, máme plovoučku podobně barevnou jako je ta dlažba. nám to navazuje...
Odpovědět
suhlasim ja bych taky ladila podlahu do barvy desky. Bila barva by asi moc nesla :)
Odpovědět
Profilova fotka
@scared @niccky.z děvčata...uznávám, máte rozhodně pravdu ;-) myslím, že už se mi tenhle nápad taky v hlavě promítnul...ale asi jsem ho pak nějak vypustila z hlavy x-) trochu jsem se teď rozhlížela a dokonce jsem našla i docela hezkou variantu!pracovní deska bude masiv, dub nebo buk a podlahu asi vinil s podobným dekorem...tak honem někam zapsat a pak to zkouknout naživo :-) no a ještě co s tím obývákem? že bych tam hodila taky něco takového?
Odpovědět
Profilova fotka
No já bych tam klidně dala světlejší, co třeba bělený dub, např.: http://www.empiri.cz/dub-beleny-ivory... ?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?