Převazování dlažby

xcizv
Autor diskuze
18.09.2023
Ahoj, ráda bych se zeptala zda někdo má, nebo zda se dělá pokládka vnitrni dlažby bez převazování. Jde mi konkrétně pouze o chodbu, která je široká stejně jako dlažba 120cm. Říkám si zda rozměru nevyužít a položit to bez vázání. Máte někdo zkušenost nebo to je nesmysl? Bude to vypadat blbě? Dlažba je rozměru 120x20 cm s dekorem dřeva bez výrazných suků. Děkuji za postřehy :)
Odpovědět
Řadit podle:
anela13
18.09.2023
Ja jsem pro podelne kladeni dlazby nebo na rybi kost. Na sirku jedine pokud je dlazba svetla, jinak se prostoj opticky spise zmensi.
Odpovědět
kofejn
19.09.2023

Odpověď na příspěvek od xcizv:

Ahoj, ráda bych se zeptala zda někdo má, nebo zda…
@xcizv Podle mě to bude vypadat blbě. Jestli není místnost přesně 1200mm a nejedete dlažbou přesně, dostanete se do bodu, kdy budete muset dlažbu zakrátit. A malý kousek jde řezačkou fakt blbě a flexou je to dost často okousaný. Na druhou stranu, sokl dost schová. Při dlažbě120cm je vhodný přesah tak do 30cm, pak je víc znát prohnutí dlažby a hůř se to pasuje.
Odpovědět
kofejn
19.09.2023
@xcizv Myslel jsem, že máme chodbu širší, ale na fotce je šířka 119cm a navazuje do ostatních místností. Předsíň máme 133cm podélně a veranda 156cm zase na šířku.
Odpovědět
edison101
19.09.2023

Odpověď na příspěvek od xcizv:

Ahoj, ráda bych se zeptala zda někdo má, nebo zda…
@xcizv dal bych bez vázání dlažba se převažovat nemusí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?